Severina proslavila 51. rođendan: Oduvala svećice sa sinom Aleksandrom, pa u uskoj haljini zapevala za prijatelje! (FOTO)

21.04.2023

12:36

0

Svaki detalj je pažljivo pripremljen, a sve oči su bile uprte u slavljenicu

Severina proslavila 51. rođendan: Oduvala svećice sa sinom Aleksandrom, pa u uskoj haljini zapevala za prijatelje! (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Printscreen: Instagram/severina

Pevačica Severina Vučković danas puni 51 godinu, a tim povodom je sinoć upriličila veliku proslavu u jednom zagrebačkom restoranu, gde je okupila najbliže prijatelje, članove porodice, saradnike i sina Aleksandra, sa kojima je veselo dočekala svoj rođendan.

Na svom Instagramu je delila fotografije i video-snimke sa slavlja, na kom je svaki detalj bio pažljivo pripremljen, a ružičasta dekoracija bila je u tonu sa Severininom toaletom koju je izabrala za ovu priliku, zbog koje su sve oči bili uprte u nju.

Severina je zajedno sa sinom Aleksandrom oduvala rođendanske svećice na torti od tri sprata, koja je bila ukrašena njenim crno-belim fotografijama i voćem, nakon čega je svojim gostima i zapevala, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Sudeći po Severininom besprekornom izgledu u šestoj deceniji, i uskoj haljini sa izazovnim dekolteom, mnogi bi rekli da je u pitanju 31., a ne 51. rođendan, čime je dokazala da su godine u njenom slučaju samo broj.

Podsetimo, Severina je prošle godine svoj jubularni pedeseti rođendan obeležila gala rođendanskom proslavom u zagrebačkom klubu "Mint", gde se nedavno sa prijateljima provodila na nastupu Ane Nikolić. Na proslavi je tada prisustvovalo oko tri stotine zvanica, a pevao je čak i Saša Matić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike