Rada Manojlović ponovo u klinču sa hejterima: Opet se bodem u venu, ovo žuto u kesi je mokraća, a crno katran

21.03.2023

09:38

0

Pevačicu su izveli iz takta pojedini komentari

Rada Manojlović ponovo u klinču sa hejterima: Opet se bodem u venu, ovo žuto u kesi je mokraća, a crno katran
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović gotovo svaki dan ima rasprave sa korisnicima društvenih mreža. Ona se trudi da nikome ne ostane dužna odgovor, pa ne časi časa da se sa svakim od hejtera pošteno obračuna.

Rada je zbog iscrpljenosti završila na infuziji i pratiocima se snimala sa jedne privatne klinike. Kako je naišla na prozivke hejtera, ona nije mogla da ostsane uzdržana, te im je poručila: 

 

 

- Dragi moji, ponovo da vam se javim, opet se bodem u venu. Pišu mi: "Šta ti znaš šta je to žuto u kesi na šta si prikačena". Za tako pametno pitanje jedini pametan odgovor je - mokraća. Šta bi drugo bilo? - rekla je Rada Manojlović, pa prevrnula očima.

- Ovo crno pored, što će sledeće da mi stavljaju, to je katran. Eto, vidite da znam sve - dodala je ironično Rada,  pa opet prevrnula očima, a ovaj njen snimak je pokrenuo lavinu komentara na TikToku i Tviteru.

Podsetimo, Rada neretko na Tviteru iznosi svoje stavove o brojnim aktuelnim pričama, zbog čega često ulazi u sukob mišljenja sa korisnicima društvenih mreža. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike