Nikada nije želela da joj zameni majku! Ovako izgleda maćeha Rade Manojlović (FOTO)

28.10.2021

19:51

0

Radmila i partnerka njegovog oca imaju korektan odnos i jedna drugoj su velika podrška

Nikada nije želela da joj zameni majku! Ovako izgleda maćeha Rade Manojlović (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Rada Manojlović je sa 19 godina ostala bez majke, koja joj je preminula na rukama. Ona je imala karcinom grlica materice, a kako je svojevremeno pevačica ispričala, njena mama Mirjana je umrla greškom lekara.

Za majku Mirjanu Manojlović, Rada je bila izuzetno vezana, a svi kažu lepotu je nasledila baš od nje. Majčinu smrt je teško prebolela, a na putu ka oporavku joj je pomogla maćeha Suzana, koja je svojevremeno ispričala kako se njih dve slažu. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
 

- Ja ne volim da dajem izjave ja nisam javna ličnost. Ja kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan - rekla je ranije pevačicina maćeha u emisiji Premijera i istakla da joj je bila podrška u teškim situacijama, te da joj je Rada zahvalna što je ima u životu.

Podsetimo, Rada je ranije govorila kako smatra da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala - rekla je Manojlovićeva ranije za „Hit Informer“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike