Anđela se gušila u suzama jer nije dobila podršku od roditelja, a onda im se Zvezdan besno obrato: Sram vas bilo! Vi ste krivi! (VIDEO)

17.04.2023

17:43

0

Autor: M.M.

Slavnić izrevoltiran situacijom nije znao gde će pre

Anđela se gušila u suzama jer nije dobila podršku od roditelja, a onda im se Zvezdan besno obrato: Sram vas bilo! Vi ste krivi! (VIDEO)
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Povodom vaskršnjih praznika zadrugarima u Beloj kući je priređeno pravo iznenađenje, a nakon proslave na kojoj je pevala Rada Manojlović, ukućanima su stigla pisma najbližih, koja su ih emotivno dotukla, ali pojedinima i dala vetar u leđa kako bi izdržali do finala rijalitija.

Šestu sezonu Zadruge svakako je obeležila mlada Crnogorka, Anđela Đuričić, koja je željno iščekivala pismo roditelja, a kada je shvatila da joj ga nisu poslali, rasula se u komade, a usledio je i emotivni brodolom.

Roditelji joj nisu poslali podršku uprkos njenoj javnoj molbi, a nakon što ju je ljubavnim Zvezdan Slavnić tešio, odlučio je da se besno obrati direktno njenom ocu i majki.

Dok je Đuričićeva lila gorke suze, jer roditelji ne podržavaju njenu ljubav sa Slavnićem, on ju je sve vreme grlio i tešio, pa izrevoltiran situacijom ljutito poručio njenim roditeljima koji su u Crnoj Gori.

- Ni meni za moje dete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što ste uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom detetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi. Ako ste ovo dozvolili, da ovde pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša ćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i dalje - poručio je Zvezdan, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Podsetimo, spekulisalo se da su Anđelini roditelji odlučuli da je se odreknu zbog veze sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem. Osim romanse koja traje mesecima, Anđela je imala tu slobodu da vodi ljubav pred kamerama, iako je prilikom ulaska u Belu kuću istakla da to nikada sebi neće dozvoliti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike