Proslava Ražnatovića povodom Krstanovog rođenja iz ugla Sanje Papić! „Ceca sve radi sama, pomoć joj nije potrebna!" (FOTO)

18.04.2023

20:15

0

Proslavljena misica objašnjava i zašto je pred kamerama ne viđamo baš često

Proslava Ražnatovića povodom Krstanovog rođenja iz ugla Sanje Papić! „Ceca sve radi sama, pomoć joj nije potrebna!" (FOTO)
Sanja Papić Ognjanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodica Ražnatović valjano je proslavila rođenje Krstana, drugog sina Bogdane i Veljka, a među poznatim licima koja su se sa njima veselila - bila je i Sanja Papić. Nekadašnja misica i udovica ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića u kratkom razgovoru s medijima ispričala je kako se, po njenom mišljenju, Ceca snašla u ulozi bake, a na društvenim mrežama pokazala je koliko je uživala u vatrometu koji je osvetlio celu ulicu u kojoj se nalazi pevačicina porodična kuća, gde se gala slavlje i dovijalo.

Sanja i Ceca se, inače, dugi niz godina poznaju i druže, a nedavno su i zajedno bile na Maldivima gde Papićeva zbog posla kojim se sada bavi provodi dosta vremena. Upitana baš o tom putu, Sanja je odgovorila:

- Ceca je divna baka, sve radi sama, nisu joj potrebne ni dadilje, ni ništa - istakla je ona, prenosi „Kurir", a proslavljena misica zatim se dotakla i svoje porodice, karijere, kao i uopšte toga kako se oseća.

- Radno sam. Ćerkica raste... Tako da, radim dosta, dosta vremena provodim na Maldivima i zato me nema ispred kamera. Zauzeta sam oko posla baš - izjavila je Sanja koja, pak, nije dala odgovor na pitanje vezano za supruga, smatrajući da za takve teme nije bilo ni mesto, a ni vreme.

Podsetimo, Miša Ognjanović je ubijen 28. jula 2018. godine na Novom Beogradu. Dvojica napadača su ga sačekala u popodnevnim satima ispred zgrade u kojoj je živeo, a zatim mu je jedan prišao i ubio ga naočigled sina, koji je prema tadašnjim napisima bio zadobio povredu šake. On je pušten na kućno lečenje nakon što mu je u Urgentnom centru bila ukazana lekarska pomoć. Sanja je sve to izuzetno teško podnela.

Zajedno, par je dobio ćerku Laru 2017, iste godine kada su se i venčali u Parizu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike