Zavirite na proslavu u domu Cece Ražnatović! Mirko i Bojana Šijan najveseliji, a Veljko izleteo ispred kuće: Već sam pijan! (FOTO/VIDEO)

17.04.2023

22:35

0

Gosti su uveliko u transu

Zavirite na proslavu u domu Cece Ražnatović! Mirko i Bojana Šijan najveseliji, a Veljko izleteo ispred kuće: Već sam pijan! (FOTO/VIDEO)
Veljko Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/_mb05_

Bokser Veljko Ražnatović danas popodne dobio je drugog sina Krstana Ražnatovića, a veliko slavlje tim povodom upriličio je u porodičnoj kući na Dedinju, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova porodice.

Slavlje je uveliko u toku, a dok se porodica i prijatelji ne late mikrofona, goste zabavljaju Joca Stevanović i Aleksandra Bursać. 

Najveseliji su Mirko Šijan i Bogdanina sestra Bojana Šijan, koji se provode u društvu bliskih prijatelja i cepaju majice Veljku, kako to srpski običaji nalažu. Atmosfera u kući se uveliko usijala, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati detalje sa proslave.

Veljko je na trenutak napustio slavlje i pojavio se ispred kuće, gde su ga sačekali pripadnici sedme sile sa kojima je podelio radost i otkrio da je uveliko pijan, te da mora da nastavi sa slavljem.

- Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom!

Na pitanje "Na koga liči mali Krstan?" Veljko je imao interesantan odgovor koji je nasmejao sve.

- Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hvala vam najlepše - rekao je Veljko Ražnatović ispred svoje kuće, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike