"Kuma mora da uzme mikrofon, ne čekam da me pozovu!" Viki Miljković orna za slavlje u vili Ražnatovića: Evo šta će zapevati! (VIDEO)

17.04.2023

22:11

0

Stigla u pratnji supruga Tašketa

"Kuma mora da uzme mikrofon, ne čekam da me pozovu!" Viki Miljković orna za slavlje u vili Ražnatovića: Evo šta će zapevati! (VIDEO)
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U vili Ražnatovića na Dedinju večeras je upriličeno gala slavlje povodom rođenja malog Krstana, koji se danas oko podneva rodio na rođendan svog pokojnog dede, Željka Ražnatovića Arkana.

Dok se atmosfera u domu lagano zahuktava, zvanice samo pristižu, a među prvima na slavlje je stigla i porodična kuma, pevačica Violeta Viki Miljković u pratnji svog supruga Dragana Taškovića Tašketa.

Neposredno nakon što je Ceca Ražnatović okupljenim medijskim ekipama ispred kuće dala izjavu i podelila utiske sa slavlja, stigla je i Viki, koja je priznala da je više nego spremna za proslavu.

- Nek je živo i zdravo i da bude još mnogo unučića, pa da dočeka i praunučiće, a i ja zajedno sa njima da dočekam unučiće i praunučiće - počela je Viki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković i Dragan Tašković Taške

Viki je orna za veselje, a otkriva i koje hitove će zapevati večeras.

- Zapevaću "Crno na belo" i "Godine", biće tu još svašta nešto, ono što se i učekuje od mene! Veljko voli sve moje pesme, on je jako veseo momak - priča kuma Viki.

Kako kaže, kuma sama mora da se lati mikrofona, a ne da čeka da je pozovu, što će prvom prilikom i učiniti.

- Kuma mora da uzme mikrofon! Ne čekam ja da me pozovu, sama ga uzmem! Svi smo jako srećni, veseli i uzbuđeni - zaključila je Viki Miljković, a potom se pridružila slavlju, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike