Kad je Sloba Radanović zapevao, Ceca se popela na stolicu

18.04.2023

10:55

0

U vili na Dedinju je sinoć bilo veselo

Kad je Sloba Radanović zapevao, Ceca se popela na stolicu
Ceca i Veljko Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/stevansrules

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića juče se porodila i na svet donela sina Krstana, a tim povodom upriličeno je slavlje u vili na Dedinju. Za dobru atmosferu bili su zaduženi Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović, a mikrofona su se latili i Ceca Ražnatović, Sloba Radanović, ali i Marina Visković.

Sloba Radanović je na slavlje došao u društvu svoje supruge Jelene koja se porodila pre dva meseca, a svojom zanosnom linijom je oduševila sve prisutne. Kako je nosila helanke i kratku košulju, svi su bili oduševljeni što joj se posle dva meseca od porođaja videle pločice.

 

Dok je Sloba pevao, gosti su se okupili oko njega, a Ceca se čak, u jednom momentu i popela na stolicu i veselila se, i sa njom rame uz rame sin Veljko i Mirko Šijan. Sloba je za pesmu "Ako neko pita" dobio novčanicu od 100 evra, koju je istog trenutka njegova supruga Jelena dala muzičarima. 

Ceca je zapevala numeru "Oj junastva svijetla zoro", te je ovom pesmom bacila sve goste u trans, a u jednom trenutku gosti su uživali i u vatrometu, koji je ispaljen u čast rođenja Krstana Ražnatovića.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike