Veljko Ražnatović stigao na proslavu povodom rođenja sina: Ispred kuće na Dedinju ga sačekalo iznenađenje! (VIDEO)

17.04.2023

20:25

0

U vili Ražnatovića večeras će se lumpovati do jutra

Veljko Ražnatović stigao na proslavu povodom rođenja sina: Ispred kuće na Dedinju ga sačekalo iznenađenje! (VIDEO)
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga boksera Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, danas je na svet donela njihovog drugog sina Krstana, a brojni članovi porodice Ražnatović stigli su u popodnevnim časovima u prestoničko porodilište, kako bi pružili podršku snaji koja im je podarila novog člana porodice.

Ponosni tata nije krio sreću, a posebno je bio emotivan jer se njegov drugi sin rodio upravo na rođendan njegovog tragično nastradalog oca. Željka Ražnatovića Arkana. Ceca Ražnatović je odmah nakon Veljka napustila porodilište, osmeh nije skidala s lica, a otkila je i detalje o novom unuku.

Veljko je po izlasku iz porodilišta najavio veliko slavlje u porodičnoj vili na Dedinju, zašta se sprema čitav dan. U domu Ražnatovića sve je spremno za žurku povodom rođenja sina, a upravo je i Veljko pristigao na gala proslavu, gde su ga ispred kapije sačekali paparaci, brojne medijske ekipe, ali i jedno iznenađenje.

Naime, Ražnatović je pristizao, a ispred kuće ga je sačekao izvesni gospodin koji mu je čestitao rođenje sina, nakon čega mu je uručio i veliki buket cveća. Usledilo je grljenje, nakon čega je Veljko ušao u kuću u kojoj će se večeras slaviti do jutra, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Očekuju se brojne zvanice, a dekoracija na kapiji sa plavim balonima privukla je posebnu pažnju.

24sedam
Dekoracija na kapiji vile Ražnatovića

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike