Ana Kokić jedno ćerkama uvek prepušta na Vaskrs: Pevačica otkrila i šta se dešava kad mora da radi na praznik!

16.04.2023

23:15

0

Slatkiša, kaže, mora da bude na prazničnoj trpezi - a to je zadatak njene sestre Maje

Ana Kokić jedno ćerkama uvek prepušta na Vaskrs: Pevačica otkrila i šta se dešava kad mora da radi na praznik!
Ana Kokić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Ana Kokić najviše voli da provodi Vaskrs u krugu porodice, međutim, ukoliko je posao zove - trudi se da do nastupa uživa u krugu najmilijih. Sa ćerkama Teom i Ninom, koje je dobila u braku s Nikolom Rađenom, pažljivo priprema prazničnu trpezu. 

Njena sestra Maja zadužena je za slatkiše i, kako kaže, u tome je pravi majstor. 

- Najviše volimo praznike i zajednička putovanja. Obeležavamo ih skromno i po tradiciji, kao i svi ostali ljudi. Najvažnije je da smo na okupu i da smo svi zdravi i srećni... Ako i radim tokom praznika, preko dana sam kod kuće sa porodicom, a tek uveče idem na nastup. Uspevam na taj način sve da uklopim, mada mi moje devojčice ne zameraju i ako tog dana nisam sa njima, jer znaju da sve što radim, radim najviše zbog njih - kaže Ana za „Alo", pa nastavlja o tome kako joj devojčice pomažu u kuhinji, te da su upravo one zadužene za farbanje jaja. 

„To prepuštam njima!"

- One su uglavnom i zadužene za farbanje i ukrašavanje jaja. Ja se angažujem oko dekoracije i trpeze, a njih dve svake godine imaju neke nove ideje i metode za ukrašavanje jaja, tako da to prepuštam njima - izjavila je Kokićeva, koja uvek sama kuva, jer na taj način voli da ugađa ukućanima. 

Sa druge strane, sestri se „u praznični posao" ne meša. 

Ana Kokić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Neizostavno je nešto slatko, a za to je zadužena moja sestra Maja, koja je postala pravi majstor za slatkiše. Njene torte i kolači su nam omiljeni jer to uvek napravi savršeno.

Upitana o novitetima na polju karijere, odgovorila je:

- Prethodnih godina sam vredno radila na pesmama, komponovala ih i detaljno radila na svemu. Publika može da očekuje puno pesama do kraja godine, vrhunske spotove, biće tu i obrada nekih starih pesama. 

- Radujem se i jedva čekam da ih čujete - naglasila je pevačica, pa je po pitanju adaptacije na nove muzičke trendove za pomenute medije rekla:

- Muzika i treba da bude raznovrsna, ne mislim ništa loše o trendovima koji se stalno menjaju još od devedesetih godina. Iz svakog perioda može nešto da se nauči, da se doda i oduzme, ali na kraju uvek dođemo na to da su emocija, trud i rad najvažniji za uspeh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike