Mama im je sad malo dosadna: Ana Kokić o ćerkama koje je dobila sa Rađenom

12.04.2022

18:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je već duže vreme bez partnera i kako kaže zbog toga se bolje oseća.

Mama im je sad malo dosadna: Ana Kokić o ćerkama koje je dobila sa Rađenom
Ana Kokić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ana Kokić mnogo nastupa, a pored poslovnih obaveza brine i o dve ćerke koje je dobila iz braka sa Nikolom Rađenom.

Kako kaže, njima više nije zanimljivo da sa njom idu na nastupe, iako bi mama ponekad to volela.

- Kad bi one htele da idu sa mnom to bi bilo super. Šalim se. One su sada u godinama kada više vole da provode vreme sa svojim društvom, vršnjacima, ali ranijih godina gde god sam mogla njih da povedem, povela sam ih. Sad one imaju svoje obaveze, svoje planove tako da je mama sad malo dosadna - kaže Kokićeva kojoj treba svega pet sati sna kako bi se odmorila za naredni dan - priča pevačica koja je poput običnih žena i domaćica.

Kokićeva ne krije da prezire pojedine kućne poslove, ali barem u tome ima pomoć.

ATAImages/ A.A.
Ana Kokić

- Sestra je majstor za kolače, a ja vodim računa o deci, kući i o poslu. Sve radim sama. Naravno, postoje neke stvari koje ne volim, a to je da čistim kuću. To me užasno nervira i onda me čini nervoznom. Svaki put kad moram to da radim baš mi se ne radi. Ko voli da čisti, najdosadniji posao na svetu? Usisavaš, čistiš i nakon pola sata mrvice opet padnu dole - priča pevačica i za sebe ističe da je vešta u kulinarstvu.

- Kad spremim nešto tada se omaže tanjir. Tako da to govori kakva sam kuvarica. Što kažu starije žene nikad ne otkrivaj šta sve znaš da radiš da to ne bi radila do kraja života stalno.

ATAImages/ A.A.
Ana Kokić

Pevačica je inače već duže vreme bez partnera i kako kaže zbog toga se bolje oseća, ali joj prijaju komplimenti i to od oba pola.

- Komplimenti muškaraca mi ne prijaju koliko komplimenti žena. Zato što kada ti muškarac udeli kompliment postaješ žena, a kada ti žena da kompliment postaješ nešto što bi ta žena isto volela da bude, neki uzor, idol i to je onda nešto mnogo lepše - zaključuje Ana za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike