Milica Rađen pokazala kako uživa sa sinom nakon izlaska iz porodilišta: Zavirite u poseban kutak u njihovom domu! (FOTO)

18.03.2023

22:19

1

Nikola se potrudio da bebi i porodilji ne fali ništa

Milica Rađen pokazala kako uživa sa sinom nakon izlaska iz porodilišta: Zavirite u poseban kutak u njihovom domu! (FOTO)
Milica i Nikola Rađen - Copyright ATAImages/ M.M.

Bivši vaterpolista Nikola Rađen je danas izveo suprugu Milicu Rađen i naslednika iz porodilišta "Narodni Front" u centru Beograda, gde su ih nasmejane sačekali fotoreporteri.

Nakon što su se smestili i naslednika doveli i svoje ljubavno gnezdo, Milica se oglasila na svom Instagram nalogu, i pokazala nekoliko detalja iz njihovog stana.

Naime, Milicu i Nikolinog naslednika kom su dali ime Aleksej, sačekali su baloni i sitnice koje su raznežile javnost, čime se pevačica odmah pohvalila.

Milica je objavila i fotografiju sina u kolicima dok spava pored prozora i balona.

- Dome, slatki dome - piše na storiju uz fotografiju.

Inače, Nikoline ćerke iz prvog braka sa pevačicom Anom Kokić bratu su dale ime Aleksej, a ponosni tata je podelio sreću sa najbližima i upriličio veliko slavlje, nakon čega je priznao i da mu je bivša supruga Ana čestitala na rođenju sina.

ATA Images/Antonio Ahel
Milica i Nikola Rađen

Podsetimo, Milica i Nikola Rađen su se verili početkom novembra, a zatim sklopili građanski brak 28. decembra 2022. godine kada su i upruličili svadbeno veselje na jednom prestoničkom splavu. Nekoliko meseci ranije, zakleli su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike