Nikola Rađen nikad iskreniji! O ljubavi i razvodu sa Anom, vezi sa Milicom, sinu i nasilju u porodici: Dosta negativnih stvari se desilo

01.12.2022

07:20

0

Bivši vaterpolista otvoreno je pričao o svim detaljima svog života koji su bili tema javnosti

Nikola Rađen nikad iskreniji! O ljubavi i razvodu sa Anom, vezi sa Milicom, sinu i nasilju u porodici: Dosta negativnih stvari se desilo
Nikola Rađen - Copyright MN Press

Nikola Rađen, nekadašnji vaterpolista, i njegova izabranica Milica Ristić, koja je po zanimanju pevačica, postaće roditelji dečaka u martu naredne godine. 

Kako Nikola ističe, to je za njega treća najvažnija medalja - iz prvog braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke. Tokom života je bivši vaterpolista prošao mnogo toga, a sada je otvorio dušu i ispričao detalje koje niko nije znao.

O ljubavi sa Anom

- Godine 2007. desilo se sasvim slučajno, da ne zvuči kao kliše, na nagovori prijatelja sam otišao na jedno mesto u gradu i tamo sam je upoznao sasvim slučajno i sasvim nenadano. Dopalo mi se kako izgleda i dopalo mi se to vreme koje smo proveli zajedno da bismo se kroz par dana videli na večeri. Sećam se njene poruke: "je' l si svestan da ćeš sutra da izađeš u novinama ako odeš na večeru sa Anom Kokić?", ja sam na to rekao: "Šta me biga, šta loše može da se desi, ajmo na večeru" - ispričao je Nikola u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i našalio se:

- Preko stomaka sam se zaljubio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen

U braku sa Anom dobio je dve ćerke, a oboje se trude da ih izvedu na pravi put.

- Pored svih zlatnih medalja to su možda moje dve najzlatnije medalje. Ja sam najviše ponosan na njih i svaki njihov uspeh bukvalno je za mene pozitivan stres. Bila je situacija, čini mi se prošle godine sa mlađom, gde smo je pratili u Valjevu, i oni su osvojili tu neko drugo mesto, a ona je bila najbolji tehičar, pošto se bavi odbojkom. Ja nikada u životu, osim kada se osvoji ta neka medalja nisam zaplakao od sreće, ali tada sam ponovo zaplakao od sreće. Nalet tih nekih emotivnih stvari i onako kao ponosan otac, nisam mogao da prestanem. Bilo mi je jako drago. I Nina i Tea se uspešno bave odbojkom i meni je drago zbog toga. Ja sam bio tu sa stavom šta god da odlučite deco, imaćete moju jako veliku podršku, sigurno je i sa Anine strane tako. One su se pronašle u tome i meni je veoma drago jer moraju deca da imaju neki hobi i u tom razvojnom dobu sport mora da bude deo njihovog odrastanja - ispričao je Nikola, a na pitanje Slavice Đukić Dejanović o tetovaži koju i on i Ana imaju i koja se sastoji od tri tajne reči kaže:

- Evo, ako možemo da otkrijemo samo jednu, neka to bude ljubav.

ATAImages/ A.A.
Ana Kokić

Inostrana karijera uticala na brak sa Anom

- Meni je 2011. godine usledio odlazak u inostranstvo i angažman tamo, posle toga sam se kratko vratio u Srbiju, posle toga opet inostranstvo, bila je Grčka i Rusija, a kako da kažem iz ovog ugla, ja nisam hteo da Ana prekine da se bavi svojim poslom i da prestane da radi. Nije to uopšte bilo lako, putovati sa decom, ona sa poslom, viđati se... Što smo i ona i ja donekle osetili, naravno i deca kada su malo odrasla. Kad su bile male njima je bilo zabavno da putuju i da idu kod tate, ali donekle i to je uticalo da mi više ne budemo zajedno. Ni Ana ni ja nismo imali lošu nameru kada smo odlučili da tako provodimo vreme, da tako živimo, nego jednostavno smo se usmerili i ona i ja prema poslovima - ispričao je Nikola.

Razvod mu je, kaže, veoma teško pao, pogotovo što je bio sam u Rusiji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen

- Jako teško. Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija. Ni najteže situacije u životu mi nisu bile kao taj period. Još teže je što si sam. Ja sam u Rusiji, igram tamo, one su u Srbiji i nekako sam sam morao to da procesuiram, ali je bilo dosta teško. Nije to bilo proći će kroz mesec dana. Meni barem nije bilo tako, ali opet kada sam se vratio, kada sam bio češće sa decom, jer zbog naše dece smo se češće viđali, razgovarali, nekako je to splaslo i dovelo se u neke okvire koje treba da poštujemo i koje poštujemo i dan danas. Razumni smo ljudi, imamo lepu komunikaciju, dogovaramo se, sve u cilju naših ćerkica. Nismo mogli kao supružnici, možemo kao prijatelji i kao roditelji.

Ljubav sa Milicom

Možda nije imao sreće sa jednom pevačicom, ali je Nikola već neko vreme u ljubavi sa drugom. Kako kaže, sa njom se slučajno upoznao.

- Milicu sam upoznao na privatnoj proslavi prijatelja. Slučajno smo se upoznali, povremeno se viđali da bi to kroz nekih šest meseci, godinu dana postalo ozbiljno. Pošto se i ona bavi pevanjem dosta mi je bilo lakše da procenim neke situacije. Siguran sam da će drugi brak biti uspešniji. Sada imam veću zrelost, odgovornost i veću moć rasuđivanja i realnih stvari, sigurno veću spremnost kada su deca u pitanju jer smo mi sad trudni i očekujemo jednog dečaka u martu i iskreno da vam kažem to su neke stvari zbog kojih se baš radujem. Možda se ranije nisam baš na pravi način radovao, nisam možda imao vremena, nisam možda ni realno shvatao, ali sada iz ovog ugla, jedva čekam - rekao je Nikola i dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Ristić i Nikola Rađen

- Nisam operisan od emocija, nego kada imate 23 godine, ja i Ana kada smo se venčali, ja sam rekao meni treba porodica, ja to nisam imao, možda sam ja požurio, a ne ona, možda sam ja taj koji je hteo tu sigurnost a nije bio spreman za te stvari iako je Ana predivna žena i kompenzovala je to na svoj način, ali meni su se tako ekstremno brzo uspesi i stvari dešavali u karijeri da je to neverovatno. Osamnaest medalja za sedam godina je sportski uspeh neviđeni, a šta je iza toga ostalo, ostale su dve najzlatnije medalje, dve ćerke. Ovo će biti najteža medalja. On će da nasledi prezime, to će donekle da mu oteža, negde olakša, to će morati da mu se objasni.

Nasilje u porodici

- Dosta negativnih stvari se dešavalo i ovo je baš došlo kada nije trebalo. Tu sam se baš iscrpeo, i u razgovoru sa njom sam rekao: "Ajde molim te samo sve što budemo radili da radimo zajedno jer ja više ne mogu sebi da priređujem ovakve stvari, niti tebi, niti svojoj deci". Stiče se utisak da smo ovakvi ili onakvi, ali baš me briga generalno za mišljenje drugih, umara nas to, troši nas neviđenom brzinom. Umesto da se bezrezervno dajemo jedno drugom imaćemo neke kočnice, predumišljaje... Nećemo moći objektivno da razmišljamo - ispričao je Nikola iskreno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike