Ovo je mlađa ćerka Verice Rakočević: Milena živi u Njujorku, a iznenadićete se kada čujete čime se bavi! (FOTO)

22.03.2023

23:11

1

Za razliku od Elene Karaman, mlađa naslednica se nikad nije eksponirala u javnosti

Ovo je mlađa ćerka Verice Rakočević: Milena živi u Njujorku, a iznenadićete se kada čujete čime se bavi! (FOTO)
Milena i Verica Rakočević - Copyright Instagram printscreen/mrakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević svojim privatnim životom oduvek je intigirala javnost, a njene ljubavne priče svojevremeno su bile glavna tema domaćih medija.

Poznato je da Verica godinama u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, sa kojim je nedavno bila na romantičnom putovanju u Egiptu.

Iako sutra puni neverovatnih 75 godina, Verica svojim mladalačkim izgledom i vitkom figurom plani dan-danas, što je prenela i na svoje ćerke koje važe da vrsne lepotice. Kreatorka je vrlo privržena porodici i trudi se da slobodne trenutke provodi sa decom.

Milan Maricic/ATAImages
Verica Rakočević

Osim Veljka, Verica je imala još dva muža, a njene romanse uvek su bile pod lupom javnosti, te nijedna nije prošla nezapaženo.

Ona je sa prvim suprugom Boranom Karamanom dobila ćerku Elenu Karaman, koja je javnosti dobro poznata. Nakon njega, Verica se udala za Zorana Rakočevića i sa njim dobila sina Miodraga i ćerku Milenu Rakočević, koji su manje eksponirani u javnosti od njene najstarije ćerke, koja važi za jednu od najfatalnijih žena sa ovih prostora.

 

 

Njena starija ćerka Elena, krenula je majčinim stopama, dok se o mlađoj naslednici malo zna. Milena Rakočević vodi život daleko od očiju javnosti, živi u Njujorku i radi kao profesionalni fotograf.

Verica je jednom prilikom progovorila o mlađoj ćerki i istakal da je ona izbegava na javnim skupovima. No, na Mileninom Instagramu se može videti da je izuzetno vezana za majku, sa kojom neretko objavljuje zajedničke trenutke. Koliko Milena liči na Vericu, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike