Sloba i Jelena u tajnosti krstili sina u manastiru na Kosovu: Oglasili se nakon intimnog čina i raznežili javnost! (FOTO)

03.04.2023

21:38

2

Porodične fotografije tope srca

Sloba i Jelena u tajnosti krstili sina u manastiru na Kosovu: Oglasili se nakon intimnog čina i raznežili javnost! (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović krstili sina - Copyright Instagram printscreen/slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović pre nešto više od mesec dana postao je otac, dok je njegovoj supruzi Jeleni Radanović Damjan treći sin.

Radanovići su emotivno dočekali novog člana porodice, a neretko prizorom iz svog doma razneže javnost. Sada su, četrdeset dana nakon rođenja, upriličili intimno krštenje svog sina Damjana u manastiru Sveti Vrači u Zočištu, na Kosovu i Metohiji.

Krštenju pevačevog sina prisustvovali su samo najbliži članovi porodice i kumovi, kao i Slobin menadžer.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Jelena Radanović nije krila sreću, te je usred manastira ispozirala sa suprugom i sinovima, a ova fotografija izazvala je opšte divljenje njenih pratilaca i lavinu komentara.

Potom se na svom Instagramu oglasio i Sloba koji je sa pratiocima ponosno podelio informaciju o krštenju svog naslednika.

- Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana u Zočištu, na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi, otac Stefan i otac Antonije. Dobrodošao sine! Slava Bogu - napisao je Sloba uz fotografiju sa krštenja.

Sve detalje sa krštenja možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike