Žerar Pike ponovo u centru skandala: Fudbaler hteo da pregazi novinara! Dao gas, pa mu pretio smrću!

07.03.2023

14:55

0

Sramno ponašanje fudbalera samo zbog jednog pitanja

Žerar Pike ponovo u centru skandala: Fudbaler hteo da pregazi novinara! Dao gas, pa mu pretio smrću!
Klara Čija Marti i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Fudbaler Žerar Pike polako puca po šavovima, iako se činilo da mu nakon preljube pevačice Šakire negativni publicitet prija. Nakon što je Šakira objavila pesmu koja otkriva pikanterije iz njihovog odnosa, čini se da fudbaler ne može da podnese pritisak javnosti, a njegovi sramni potezi šokirali su javnost.

On je nedavno, kako prenosi Marca, pokušao automobilom da pregazi novinara Žordija Martina, i to samo zbog jednog pitanja. Naime, on ga je zamolio da prokomentariše Šakirinu novu pesmu, koju je takođe posvetila bivšem partneru.

Novinar je otkrio da je Žerar Pike stigao u porodičnu kuću svojih roditelja sa novom devojkom Klarom Čijom Marti, ali nije hteo da odgovara na novinarska pitanja.

Profimedia
Klara i Žerar Pike

Martin priča da se Pike na sve samo nasmejao i nastavio svojim putem. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, fudbaler je napustio kuću roditelja, a Martin je i dalje bio na svom mestu. Kada ga je ugledao, Pike je ubrzao i zamalo ga pregazio.

- Danas sam prošao kroz neprijatnu epizodu sa Žerarom Pikeom i Klarom Čijom, zamalo da me pregaze - rekao je Martin za špansku emisiju "El Gordo i La Flaku".

Kao da to nije dovoljno, novinar je nagovestio da je iz automobila dobio nekoliko pretnji. "Kada su izašli, Pike je toliko ubrzao automobil da me je zamalo pregazio", dodao je on.

Profimedia
Šakira, Žerar Pike

- Nešto kasnije smo se mimoišli putem i oboje su mi se smejali, vređali me i pravili nepristojne znakove - objasnio je novinar.

Međutim, drami tu nije bio kraj, jer je Martin otkrio da je Pike došao do njegovog broja telefona i pretio mu.

- Pike je dobio moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umreti, inače, nije prvi put - rekao je.

Profimedia
Žerar Pike i Klara Čija Marti

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike