Šakirina majka doživela moždani udar: Hitno hospitalizovana, a analize otkrile nove zdravstvene probleme!

22.03.2023

16:40

0

Nakon preljube i raskida, nova drama u pevačicinom životu

Šakirina majka doživela moždani udar: Hitno hospitalizovana, a analize otkrile nove zdravstvene probleme!
Šakira sa roditeljima - Copyright Profimedia

Majka slavne pevačice Šakire hitno je hospitalizovana nakon što joj je u nozi otkriven krvni ugrušak. Nidia Ripol navodno je prvo doživela moždani udar, ali španski mediji prenose da su izvori bliski pevačici rekli da je problem povezan s dubokom venskom trombozom. Tvrdi se i da njeno stanje nije uticalo na mozak, ali slavna kolumbijska pevačica se još uvek nije oglašavala povodom ovoga.

Šakirin otac, Viliam Mubarak, navodno, takođe ima ozbiljnih zdravstvenih problema nakon prošlogodišnje operacije, što je uticalo na Šakirinu odluku da odloži preseljenje u Majami sa decom, na koje se odlučila nakon razvoda od bivšeg fudbalera Žerara Pikea.

Naime, Mubarak je hospitalizovan ranije u Barseloni, nakon što je pao. Pevačica je nameravala da se iz Barselone preseli na Floridu početkom godine sa sinovima, Milanom i Sašom.

Profimedia
Šakira, Žerar Pike, Viliam Mubarak i Nidia Ripol

Ipak, lekari su otkrili majčine zdravstvene probleme nakon što se nije osećala dobro zbog čega je zatražila medicinsku pomoć, te je u petak hitno prebačena u bolnicu. Trenutno je van životne opasnosti i očekuje se da će se u dogledno vreme vratiti kući.

Još uvek je neizvesno hoće li Šakira opet morati da odloži svoj plan o napuštanju Španije, nakon što je to već morala da učini u januaru, odlučivši pričekati kraj školske godine u junu. Šakira i Pike su nešto ranije potvrdili kako su potpisali ugovor o starateljstvu nad decom nakon dugih pregovora koji su se završili maratonskim dvanaestosatnim sastankom s njihovim advokatima.

Ugovor su završili na sudu u Barseloni u decembru, a dogovoreno je da će fudbaler vreme sa decom provoditi tokom praznika. Inače, par se razišao u maju prošle godine nakon deset godina zajedničkog života.

Profimedia
Šakira i Žerar Pike

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike