Skandalozan doček Lepe Brene u Hrvatskoj: Izašli pred nju sa transparentom i ustaškim simbolom!

11.04.2023

18:04

1

Pevačica je imala poruku za sve koji je ne vole

Skandalozan doček Lepe Brene u Hrvatskoj: Izašli pred nju sa transparentom i ustaškim simbolom!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena je proteklog ponedeljka nastupala u Slavonskom Brodu, u dvorani "Vijuš", a pred sam koncert je doživela neprijatnost.

Pevačicu je, naime, dočekao transparent koji je na kraju skinut zbog neprimerene poruke.

- Sa šajkačom na glavi, Fahreta dobro nam došla u grad na Savi! - stajao je natpis ispred dvorane u kojoj je pevačica nastupila.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena

U rečenici posvećenoj Breni na pomenutom tranparentu, umesto normalnog slova "U" (dobro nam došla U grad na Savi), stajao je ustaški simbol.

Lepa Brena, ipak, tome nije pridavala pažnju, pa je pevala pred punom dvoranom, te istakla da bi volela da se više druži sa publikom u Hrvatskoj.

- Drago mi je što sam ponovo u Slavonskom Brodu i što će ovo veče ostati kao jedna od fantastičnih večeri za druženje sa publikom. Nadam se da ovo neće biti naš jedini koncert ovde, nadam se da ćemo se još puno puta družiti u nekom narednom periodu - poručila je pevačica na koncertu, piše 24sata.hr.

ATA Images/Antonio Ahel
Lepa Brena

Podsetimo, nedavno je ispao skandal kada je gradonačelnik Pule zabranio održavanje koncerta Duška Kuliša, na kom su trebali da nastupe Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović. 

Nedavno se raspravljalo o tome da li bi koncert Željka Samardžića mogao biti otkazan, ali je na kraju saopšteno da će se održati.

Brena je, inače, bila jedan od prvih slučajeva sabotaže nastupanja u Hrvatskoj, kada je 1985. godine trebalo da nastupi sa "Slatkim grehom" u dvorani u Splitu. Tada je na radiju dojavljeno da je u sali podmetnuta bomba, koncert je prekinut, dvorana ispražnjena. Policijskom istragom je utvrđeno da je bila lažna dojava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike