Senidah bi volela da joj Brena sprema sarmice, pevačica poručila: Ako se preseli kod nas, ugojićemo je! (VIDEO)

28.02.2023

15:59

0

One su otkrile i da li postoji mogućnost da snime duetsku pesmu

Senidah bi volela da joj Brena sprema sarmice, pevačica poručila: Ako se preseli kod nas, ugojićemo je! (VIDEO)
Senidah i Lepa Brena - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačice Lepa Brena i Senidah održaće 2. juna koncert na Kalemegdanu, a kako su priznale, za publiku spremaju pravi spektakl.

Kako su istakle, publika će imati prilike da vidi nešto nesvakidašnje na njihovom koncertu, ali nisu želele previše da otkrivaju detalje programa, kako bi iznenadile sve koji će se tamo naći. 

Kada je ovakav spoj u pitanju, očekuje se da će njih dve možda snimiti duet, ali Brena tvrdi da ne zna šta bi pevala sa Senidom, te da je vrlo teško napraviti dobar tekst za dve pevačice.

- To je teško reći, ne znam šta bih pevala sa jednom ženom. Šta da joj pevam - drugarice, sestro, ljubavnice, zavodnice? Pričala sam jednom sa Marijom Šerifović, ne znam šta bismo mi pevale. Postoje sigurno tekstopisci, kao što je bila pokojna Marina Tucaković kojoj sam najviše na svetu verovala, ali čisto sumnjam da postoji tekstopisac kod nas koji može suptilno da napiše tekst koji bi mogle da pevaju dve žene, da to bude plemenito i da ne ode u neku pogrešnu stranu. Jedino u koga verujem da bi to mogao je Filip Živojinović, jer se u poslednje vreme isklesao kao tekstopisac i kompozitor. Nikad ne reci nikad, ali mora to da bude nešto savršeno - rekla je Brena.

Amir Hamzagic/ATAImages
Lepa Brena i Senidah

Senidah je otkrila šta je to što voli da jede kada dođe u Srbiju, te upitala Brenu da li bi joj to spremala, s obzirom na to da su Živojinovići poznati po tome da su vrsni kuvari.

- Volim ja sve da jedem, ali ono što ne spremam i što ne mogu da dobijem u svakom restoranu su ćuftice i sarmice (smeh). Volim i sama nekad, ali nemam previše vremena za to, pa ako bih išla nekad kod Živojinovića na ručak, volela bih to - rekla je Senidah, a Brena se nadovezala:

- Ona ako se bude preselila kod nas pre koncerta, mi ćemo je garantovano ugojiti. Naša kuća je velika, ima mesta za sve, i ako se sprijatelji sa mojim psom, on je jedini problem u kući.

O čemu su još njih dve pričale pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike