Ivana Selakov nadomak Zlatibora ima čak dve vikendice! Evo ko tu sada uživa: Pevačica ispričala i šta će s njima u budućnosti!

25.03.2023

19:20

0

Svojevremeno, pisalo se kako joj je na ovo zadovoljstvo otišlo 500.000 evra...

Ivana Selakov nadomak Zlatibora ima čak dve vikendice! Evo ko tu sada uživa: Pevačica ispričala i šta će s njima u budućnosti!
Ivana Selakov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ivana Selakov se tokom gostovanja u jednoj emisiji pohvalila da je i preduzetnica, već 15 godina. Zatim, objasnila je kako je na imanju koje je kupila nadomak Zlatibora podigla čak vikendice, što je i njenom partneru bila velika želja.

Svojevremeno, mediji su prenosili kako ju je ovo zadovoljstvo koštalo oko 500.000 evra. Trenutno, kuće „stoje" za nju, porodicu i prijatelje, a kasnije joj je u planu i da s time razvije i kakav biznis.

- Uvek sam razmišljala da mi, koje se bavimo muzikom, pogotovo žene, ne znamo kada će to stati. Moj Peđa (Predrag Marković) je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda, trčkaraju divlji konji i prelepo je... To smo uzeli za nas, porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je - kazala je Ivana u emisiji „Show se nastavlja", koja se emituje na televiziji „Blic", a zatim se dotakla i svog nevenčanog supruga, s kojim u ljubavi uživa od 2008. godine.

„Čemu venčanje?"

- U početku je bilo - ima vremena, a sad nema poente. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna... Sad kad bismo se venčali, kao čemu to. Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu i da li je na papiru... Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo, stan na Altini, u Zemunu. Malo po malo... Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno, jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je - ispričala je Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike