Ivana o Lukasu, pošto se sva prašina slegla: Mi se nikada nismo posvađali!

24.03.2023

23:15

0

O zategnutim odnosima, međutim, dugo se brujalo

Ivana o Lukasu, pošto se sva prašina slegla: Mi se nikada nismo posvađali!
Ivana Selakov i Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Selakov je na trenutak pojedince baš zatekla pošto je tokom gostovanja u jednoj emisiji istakla kako ni kroz kakvu dramu, u stvari, s kolegom Acom Lukasom nije prošla. Sada, kada se „prašina" od „Svatova" zvanično slegla, odnosno rimerjka pesme koja je trebalo da bude njigov četvrti duet, pevačica naglašava kako su oni u neku ruku „tiho zakopali ratne sekire" uprkos tome šta se možda u javnosti još uvek priča o projektu koji je naprosto propao. 

- Lukas i ja se nikada nismo posvađali. Nikada nismo jedno drugom ružnu reč rekli - kazala je u emisiji „Show se nastavlja" koja se prikazuje na televiziji „Blic" pa kasnije nastavila o tome kako ona gleda na njega, odnosno šta o njemu u stvari misli. 

Upitana, naime, koja joj je prva asocijacija kada se kaže Aca Lukas, odgovorila je:

- Pa meni je on top. Top izvođač, top pesme - kratka je bila ona. 

Podsetimo, ovi pevači dugo su sarađivali, pa vremenom ostvarili i prijateljski odnos. „Rat" o kom se dugo pričalo, očito, na tu njihovu vezu nije uticao. 

Ivana Selakov, Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic
 

Ivana je, inače, pre nego što je započela samostalnu karijeru, bila prateći vokal brojnim našim izvođačima. Karijera joj se vinula do zvezda kada je s Marijom Šerifović otputovala na „Evrosong", a njen duet sa danas pokojnim Darkom Radovanovićem, „Ako je do mene", još uvek je ogroman hit i onaj po kom je i te kako prepoznatljiva, bez obzira na druge projekte. 

- Trebalo je da je otpeva s nekim drugim, ja sam snimila demo. Kada me je čuo i ti naši glasovi... Dobila sam ponudu da to ipak budem ja - objasnila je u okviru pomenute emisije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike