Ivana Selakov, bez dlake na jeziku: Išla na „Evrosong", „Stounsima" bila predgrupa, ali koncert s ovom koleginicom joj je nešto nestvarno!

24.03.2023

19:55

0

Upoznale su se 2006. godine i odmah ostvarile odličan odnos

Ivana Selakov, bez dlake na jeziku: Išla na „Evrosong", „Stounsima" bila predgrupa, ali koncert s ovom koleginicom joj je nešto nestvarno!
Ivana Selakov - Copyright ATAImages/M. M.

Ivana Selakov je u saradnji s našim brojnim pevačima uspela da napravi veliki uspeh. Sa Darkom Radovanovićem, na primer, svojevremeno je snimila pesmu koja je postala i ogroman hit, a u pitanju je „Ako je do mene"...  Međutim, značajan uspon u karijeri dogodio joj se pošto je zajedno s Marijom Šerifović otputovala na „Evroviziju". 

Ipak, bez obzira na sve, Ivana koncert s Cecom Ražnatović nosi u posebnom sećanju. Pevačicu je upoznala 2006. godine i završila kao jedan od pratećih vokala na njenom „Ušću 1". U emisiji „Show se nastavlja", koji se odmah za „Ceca show-om" emituje na televiziji „Blic", prisetila se tih dana kao od šale, jer, kako kaže, to je nešto što nikada neće zaboraviti. 

Upoznavanje „palo" kod pevačice kući!

- Tražile su se devojke za bend i prateće vokale za „Ušće jedan", ali i za tu turneju. Mene je konkretno preporučio Boki klavijaturista. Došla sam zajedno sa Jelenom na audiciju kod Cece u kuću. Tu su bile probe sa bendom... Trebalo je da spremim pesme, to sam i uradila i Ceca se oduševila. Ostalo je istorija. Mislim da sam je tada prvi put videla. Od starta mi je delovala preprirodno, normalno, jako ljubazna, jako normalna. Ja sam negde i mislila da je ona takva, ali me je tada samo uverila u to - ispričala je ona, nakon čega joj je voditelj postavio pitanje kakav je to osećaj biti na bini pred 100.000 ljudi.

- Imala sam sreću da budem deo ogromnih manifestacjia poput „Evrosonga", pevala sam kao deo predgrupe „Rolingstounsa" na Jazu, ali koncert sa Cecom je nešto što se nikad ne zaboravlja. To je samo tepih, bez kraja. Meni će on zauvek ostati u sećanju kao jedan od najvećih spektakla kod nas - naglasila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Iako je već i više od 3.000 puta kolegama pevala prateće vokale, dan-danas ume da se odazove na takav poziv, jer je to za nju poseban vid kreativnog rada. 

- Pre nekoliko godina sam stala kod cifre od 3.500, nisam više brojala. Ja i dan-danas jako volim da pevam prateće vokale, to je drugačiji vid kreativnog rada. Pevam i demo snimke, ali to baš retko. Konkretno, najviše me mole kada Ceci treba da prezentuju pesmu, valjda zbog sličnog manira pevanja - ispričala je, između ostalog, Ivana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike