Bogdana Ražnatović pred porođaj otkrila kako se oseća: Mnogo mi je teže nego sa Željkom! (FOTO)

07.04.2023

11:13

1

Vrlo je aktivna trudnica

Bogdana Ražnatović pred porođaj otkrila kako se oseća: Mnogo mi je teže nego sa Željkom! (FOTO)
Bogdana Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Cecina snaja Bogdana Ražnatović uveliko je ušla u osmi mesec trudnoće, a u novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" otkrila je kako se oseća neposredno pred porođaj koji samo što nije.

Ražnatovići broje sitno i sa neizvesnošću očekuje dolazak drugog naslednika boksera Veljka Ražnatovića, koji će se zvati Krstan, a kako je Ceca otkrila, na ovaj svet će doći polovinom aprila i to na dan kada je rođen Veljkov pokojni otac.

- Beba treba da se rodi 17. aprila, na taj dan je rođen Veljkov otac, Željko Ražnatović Arkan. Najbitnije nam je da proces porođaja prođe u najboljem redu - kaže Ceca.

Blic TV "Ceca show"
Bogdana Ražnatović

Bogdanu blagosloveno stanje ne remeti mnogo, šta više, prija joj, a samo dve nedelje pred porođaj blista i vrlo je aktivna trudnica, koja sa osmehom na licu ispunjava sve redovne obaveze i igra se sa sinom Željkom.

Sunčan aprilski dan iskoristila je da sa sinom ode na igralište, nakon čega su ručali u jednom prestoničkom restoranu.

- Drago mi je da je Bogdana aktivna trudnica, takva sam i ja bila. Nije razmažena trudnica. Zdravo je i za mamu i za bebu kada je trudnica aktivna, naravno, sem ako doktor ne nalaže mirovanje - rekla je Ceca.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Bogdana i Željko Ražnatović

Bogdana priznaje da joj druga trudnoća teže pada nego prva u kojoj je imala osećaj da je trudna tek od šestog meseca.

- Sad mi je teže nego sa Željkom. Sa njim sam imala utisak kao da sam bila trudna samo od šestog do devetog meseca. Sada već osećam da mi je baš teško. Još malo je ostalo do porođaja, jedva čekam - priznala je Bogdana, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako provodi vreme sa sinom Željkom samo dve nedelje pred porođaj.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike