„Više ne znam gde sam se probudila, o čemu pričam..." Ceca rastrzana na 100 strana, a evo šta za to vreme radi njena trudna snaja!

06.04.2023

14:45

0

Bogdana Ražnatović broji sitno do porođaja

„Više ne znam gde sam se probudila, o čemu pričam..." Ceca rastrzana na 100 strana, a evo šta za to vreme radi njena trudna snaja!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Ceca Ražnatović trenutno je u poslu do guše - pored „Zvezda Granda" i rada s njenim kandidatima ona drži koncerte, ali i snima „Ceca show" koji se prikazuje na televiziji „Blic". Kako je u okviru istog i sama istakla, nikad nije imala toliko obaveza koliko ih ima ove godine, a drugi unuk Krstan samo što se nije rodio.

Snaja Bogdana Ražnatović će se poroditi sredinom aprila, a da poslednje trudničke dane provodi nasmejana i u najlepšem društvu - jasno je po kadrovima iz porodičnog dokumentarno-igranog šoua. Ceca je, sa druge strane, pokazala kako joj protiču probe s mladim nadama „Granda", koji se i dalje žestoko bore za svoje mesto pod suncem u poznatom takmičenju.

- Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale i ima tu još mnogo posla. Žao mi je te dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači - pričala je ona, pa dodala kako je nervira što ostali članovi žirija insistiraju na perfekciji od takmičara.

- Dešava se čak i nama koji smo u tom poslu da nam nije dan, da nas boli grlo, ne možemo biti perfektni. Oni se nose ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja - objašnjavala je, a onda nastavila o tome što uvek burno reaguje ukoliko neko „ošteti" njenog kandidata.

- Jako sam srčana, ne mogu da prećutim i ako neko „ošteti" mog kandidata, burno reagujem. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekada da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kući čujem grešku, ali kažem ako je to bio slučaj.

Zbog svih obaveza koje trenutno ima, oseća da joj je odmor i te kako potreban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Nedostaje mi odmor, to najviše. Nikada nisam imala veće obaveze nego ove godiine. „Zvezde Granda", koncerti, šou „Ceca i deca". Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo više - otvorila je dušu pevačica u najnovijoj epizodi „Ceca show-a".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike