Ceca Ražnatović je zbog ovoga bila ljuta na Veljka i Bogdanu sedam dana: Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu!

30.03.2023

22:43

0

Otkrila i kako je reagovala na vest da postaje baka

Ceca Ražnatović je zbog ovoga bila ljuta na Veljka i Bogdanu sedam dana: Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da pevačica Ceca Ražnatović uživa u ulozi bake već nepune tri godine, te redovno putuje sa svojim unukom Željkom, što često imamo priliku da vidimo i u okviru njenog dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show", kao i na njenim društvenim mrežama.

Ceca je sada otkrila kako je reagovala kada su joj sin Veljko Ražnatović i snaja Bogdana pre tri godine saopštili da će postati baka.

- Ja kada sam čula da ću biti baba, da će me zezati ceo Balkan, ja sam bila ljuta na njih sedam dana, zašto su mi to priredili, a da mi prethodno nisu nagovestili - iskreno je rekla Ceca.

ATAImages
Veljko i Bogdana Ražnatović

Ceca ne krija da je brinula kako će se Bogdana i Veljko snaći u ulozi roditelja.

- Lepo je imati više deca, uvek je dešavanje neko sa njima. Kako je snajka izašla iz bolnice, tako sam rekla da su oni mladi, da nemaju iskustva sa bebom, da pričuvam ja Željka. Svakakve misli su mi prolazile, šta ako zaspe, a stave bebu između sebe, zgnječiće ga. A njima super došlo da ga ja čuvam, da se odmore. Ljubav prema Željku je neopisiva - kaže Ceca.

Pevačica otvoreno priznaje da ne bi volela da je unuk oslovljava sa "baba" ili "baka", te ga je naučila da je zove "Ceca", kao široke narodne mase. Ipak, Veljko se ponekad našali sa njom pa nagovori malog Željka da je zove "baba".

- Čak me i ne zove baba, baka, zove me Ceca. Veljko ga čak i podmićuje da me zove baba, ali Željko neće - kaže Ceca Ražnatović.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović sa unukom Željkom

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike