Bogdana Ražnatović priznala da je "odbila" Veljka kada joj je prvi put prišao, a onda reagovala i Anastasija: Prenerazio se!

27.03.2023

09:51

0

Ražnatović nije znao šta ga je snašlo

Bogdana Ražnatović priznala da je "odbila" Veljka kada joj je prvi put prišao, a onda reagovala i Anastasija: Prenerazio se!
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veljko i Bogadana Ražnatović uskoro će dobiti još jednog naslednika, a dok se to ne dogodi, par zajedničke trenutke sa sinom Željkom provodi na relaciji Titel-Beograd i maksimalno uživa u svojoj ljubavi.

Iako se čini da je njihov odnos tekao glatko od samog početka, Bogdana Ražnatović je sada progovorila i otkrila da nije sve baš kako izgleda.

Naime, Ražnatovićka ne krije početke romanse sa Veljkom, a iako je njihovo upoznavanje teklo jednostavno, Bogdana ga je u prvi mah "odbila" što je u Veljku probudilo još veću želju za osvajanjem atraktivne crnke.

ATAImages/Antonio Ahel
Bogdana Ražnatović

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - ispričala je Bogdana nedavno.

Bogdana ističe da joj Veljkove osobine i te kako prijaju, te da vode miran porodični život kakav bi svako mogao poželeti.

- Ja svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - dodala je Bogdana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bogdana Ražnatović

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović otkriva da je zapravo ona ta koja je u prvi mah spojila Bogdanu i Veljka, a ono što je rekla budućoj snaji tada, iznenadilo je javnost.

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija jednom prilikom.

ATAImages/Milan Maričić
Anastasija Ražnatović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike