Uki Ku platila nos 7.000 evra, a evo koliko je dala na bujno poprsje! Influenserka detaljno o silikonima: Još imam ožiljke! (FOTO)

07.04.2023

08:30

1

Dve godine od zahvata, konačno je otkrila detalje operacije, ali i svog oporavka

Uki Ku platila nos 7.000 evra, a evo koliko je dala na bujno poprsje! Influenserka detaljno o silikonima: Još imam ožiljke! (FOTO)
Uki Ku i Lux - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, konačno je detaljno progovorila o tome kako je otišla pod nož pa uvećala grudi. O ovom je zahvatu, prema sopstvenom priznanju, dugo maštala - govorila je kako će da kupi sebi bujno poprsje čim za isto zaradi. Kada joj se želja ostvarila, brzo se pohvalila na društvenim mrežama, međutim, kako je istakla nedavno na svom Jutjubu - drugi deo priče o svemu publika je čekala čak dve godine.

Una je, podsetimo, skoro „sredila" i nos. Na to je dala 7.000 evra, dok su je grudi koštale „tek" tri. Na pregledu, poslušala je savet lekara pa stavila po 400 kubika pa, očito, ostvarila tačno ono što je i zacrtala. Svojim izgledom je, naglašava, veoma zadovoljna posle promena.

Uki Ku, Instagram screenshot / uki_q
 

- Ovaj video je trebalo da izađe pre dve godine... U pitanju je drugi deo o si*ama. Skoro sam odgovarala na pitanja na „storiju" i neko me je ponovo to pitao, bila sam u fazonu 'ajde više to da snimim, stvarno, red bi bio... - počela je Una na svom Jutjubu, naglasivši da pojedine snimke iz perioda operacije još uvek ima, jer je planirala da ih „poveže" za vlog, ali nikada nije.

Jedan je ipak odmah objavila na pomenutoj platformi - njeno buđenje iz anestezije, jer je i dan-danas zasmejava.

- Imam momenat kad sam se budila iz anestezije, što je bilo nešto najsmešnije na svetu (smeh) Moja mama koja sedi, trese se sat vremena, a ja se budim, ovako gledam i pitam: „Gde su mi si*e?" I moja mama kao: „Tu su, u zavojima, sve je u redu...", a ja: „Ne vidim ih!" (smeh) - prisećala se Una, koja se na ovaj korak bila odlučila sa svega 20 godina „pošto je prirodne nasledila od oca".

- Ranije sam bila ravna, evo, ovako (pokazuje na ploču do zida). Nije da sam imala male si*e, nego ih nisam imala, apsolutno. Nasleđene od mog oca! (osmeh) Ljudi su mislili da sam ih imala jer sam nosila kineske bruseve, sa jastukom u sebi i, izgledala sam isto ovako (kao sada sa silikonima). Ali, kad odem da spavam i kad skinem brus... - nastavila je, pa se dotakla i toga kako je došlo do pirsinga na bradavicama.

- Sviđa mi se kako izgleda, to je to. Nema nekog specijalnog razloga, sviđa mi se kad se nazire kroz majicu - nabrajala je, naglasivši da ju je to baš bolelo, ali da se svakako ne kaje.

Takođe, ni oporavak od uvećanja grudi ne pamti baš kao „banju".

„Toliko sam to želela!"

- To je operacija, logično da boli oporavak. Određeni period ne možete da ustanete sami iz kreveta, pa bih se uhvatila za koleno i povukla. Imala sam razne metode, tako da, kad se stavlja (silikon) vi ste pod totalnom anestezijom i ne osećate ništa. Kad se probudite pijete lekove protiv bolova, otoka, antibiotike da ne dođe do komplikacija... Ali, boli. Najgora su mi, ja mislim, bila prva tri dana. Posle mi je bilo okej. Osećate neku težinu i pritisak, kao da je neka ogromna upala mišića (u pitanju). To je bilo pre skoro dve godine, ja bol brzo zaboravljam... Ali i nije mi fokus bio na tome, već na rezultatima. Toliko sam to želela, meni je to bilo sve na svetu. Generalno ih volim (grudi) i toliko sam želela sebi da ih kupim, da me nije zanimalo da l' ću da crknem od bolova - otvorila je dušu, a onda se osvrnula i na komplekse koje je zbog grudi imala kao mlađa.

- U osnovnoj školi, uvek mi je bilo glupo da se presvlačim na fizičkom. Bila sam u fazonu - šta nije u redu sa mnom, zašto jedino meni ne rastu si*e, zašto izgledam kao dečak... ? I posle, u srednjoj, oguglala sam. Kad zaradim pare, kupiću ih. Nosila sam kineski puš-ap, sebi sam izgledala top s tim, jeste da to skinem uveče, ali... I, to sam i uradila. Čim sam zaradila svoje pare, samoj sam sebi kupila si*e - kazala je Una koja je zatim posavetovala sve koji je prate, a možda i žele da urade isto, da se obavezno o svemu dobro raspitaju i onda odu kod onoga kome najviše veruju.

Uki kupus?

Pošto joj otok posle operacije nije prolazio ravnomerno, po preporuci lekara je s desne strane nosila list kupusa, ne bi li ubrzala taj proces.

- ...To je bila atrakcija na Instagramu, Uki Q-pus (smeh) - pamti i danas kako se svojevremeno i s fanovima onlajn šalila za vreme oporavka.

Iako su dve godine prošle od zahvata, ona sitne ožiljke i dalje ima i to je takođe podelila sa svojom publikom, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

- Što se ožiljaka tiče, meni su ostali vidljivi i dalje. Sad, da li to tako treba, ne, pretpostavljam. Da li je moja ili greška doktora, ne znam, zato što sam nakon operacije dobila kremu protiv ožiljaka, koju nisam redovno mazala. Ne znam koliko je do mene, a koliko ne, ne bih da grešim dušu. Nemam problem s njima, generalno ih volim i ne smetaju mi.

Od svega, najteže joj je palo buđenje iz anestezije, jer se tresla zbog groznice, pa ju je rana prilično bolela. Bilo joj je muka, vrtelo joj se u glavi, međutim, nekoliko sati dobrog sna - sve je to odnelo. Kao i mnogi koji su se odlučuli na ovakav korak, dotakla se i teme toga što bi silikon trebalo menjati na oko deset godina. Kao neko ko redovno odlazi na preglede ispričala je da tako i prati čitavo stanje, a da na „remont" i ne planira da ode sve dok u budućnost ne prođe kroz trudnoću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike