Uki Ku sva u zavojima i podlivima! Influenserka se operisala, pa se pohvalila novim nosem (FOTO)

01.03.2023

08:43

0

Influenserka se pohvalila ishodom

Uki Ku sva u zavojima i podlivima! Influenserka se operisala, pa se pohvalila novim nosem (FOTO)
UKI Ku - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Srpska influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku neretko sa pratiocima deli svoju svakodnevicu, a sada se pohvalila snimcima i fotografija iz klinike u Turskoj, gde se odlučila na jednu estetsku korekciju.

Naime, Una se fotografisala neposredno pre i posle operacije nosa, a na fotografijama na Instagramu se može videti da ima velike podlive i modrice nakon intervencije, te da nosi zavoje.

- Suveniri iz Turske, uradila sam to - napisala je ukazujući na operaciju nosa.

Podsetimo, Uki Ku je putem društvenih mreža obelodanila da je njena sestra Sara doživela porodično nasilje, a na nedavno održanom prestoničkom događaju je otkrila kako teče slučaj i da li je muž njene sestre u kontaktu sa njom, kao i kako se njena sestra nakon svega oseća.

- Dobro je, mnogo je bolje. Suđenje se čeka, bilo je sada suđenje za razvod, a sada se čeka za nasilje, to sve mnogo dugo traje - rekla je Una, pa dodala:

- Šta mogu da joj kažem osim da se čuva i da smo tu za nju. Mnogo se drugačije ponaša, povučenija je, pre je bila slobodnija. On ima zabranu prilaska, ne sme da je kontaktira, tako da nije pokušao ništa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike