Uki Ku posle operacije u Turskoj „izbacila" račun! Bez 10.000 evra nije mogla ni da krene po novi nos (FOTO)

06.03.2023

10:20

1

Sam zahvat koštao ju je 7.000, međutim, mnogo šta još je morala da plati

Uki Ku posle operacije u Turskoj „izbacila" račun! Bez 10.000 evra nije mogla ni da krene po novi nos (FOTO)
Uki Q - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Influenserka najpoznatija pod pseudonimom Uki Ku neadvno je otputovala u Tursku, pa tamo „uradila" nos. Rezultatima je zadovoljna i sada samo čeka dan kada će u potpunosti moći da se reši zavoja.

I u ovom periodu aktivna je na društvenim mrežama i na razna je pitanja odgovorila svojim fanovima. Kako ih je mahom cena interesovala, rešila je i tu temu „da pokrije", zbog čega se mnogima zavrtelo u glavi.

Pošto je objasnila kako joj stari nos nije smetao, već da je na ideju o zahvatu došla sasvim spontano kada je „sredila" sebi profil u Fotošopu, „izbacila" je račun i tako istakla kako bez oko 10.000 sigurno na put nije mogla da krene.

- Nos 7.000 evra. Avionske karte oko 200 evra po osobi, povratne, plus dosta za prtljag. Smeštaj oko 800 evra za dve osobe, sa droručkom. Sad, ne znam, to zavisi od hotela do hotela. Morate doći dva dana pre i ostati još minimum nedelju dana posle operacije - pisala je ona, pa dodala:

- Lekovi oko 25 evra, kovid test i te pretrage pre operacije 100 evra, plus „džeparac", da trošite dok ste ovde na hranu i tako dalje - zaključila je Uki, uz fotografiju iz bolničke postelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike