Uki Ku otkrila kako se njena sestra oseća i dokle je stiglo suđenje za nasilje koje je preživela od bivšeg: Mnogo se promenila (VIDEO)

27.01.2023

07:30

0

Sara, tiktokerkina sestra, tužila je bivšeg za nasilje u porodici pre nekoliko meseci

Uki Ku otkrila kako se njena sestra oseća i dokle je stiglo suđenje za nasilje koje je preživela od bivšeg: Mnogo se promenila (VIDEO)
Uki Ku - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, pojavila se prethodne večeri na "Music Awards Ceremony 2023" i to ruku pod ruku sa svojim izabranikom.

Ona je ispoštovala dres kod, pa je medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, ispričala da je zapravo obukla venčanicu jer nije imala šta drugo. Njen dragi se odmah nadovezao, rekavši da će je možda i zaprositi.

24sedam/Goran Sivački
Uki Ku sa dečkom

Kao što je poznato, Unina sestra Sara prošla je kroz pravi pakao kada je prijavila svog bivšeg supruga za nasilje u porodici, te ga optužila i da je napao njihovu bebu. Una je sada otkrila kako se Sara oseća, te kako napreduje sudski proces.

- Dobro je, mnogo je bolje. Suđenje se čeka, bilo je sada suđenje za razvod, a sada se čeka za nasilje, to sve mnogo dugo traje - rekla je Una, pa dodala:

- Šta mogu da joj kažem osim da se čuva i da smo tu za nju. Mnogo se drugačije ponaša, povučenija je, pre je bila slobodnija. On ima zabranu prilaska, ne sme da je kontaktira, tako da nije pokušao ništa.

Podsetimo, o nasilju u porodici Sare H. je 29. septembra javno na svom Instagramu pisala njena popularna sestra. Ona je tada objavila fotografije na kojima se vidi da je Sara gotovo unakažena od batina, a istog dana, Damjan H. je uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici i u pritvoru je bio sve do 10. oktobra kada je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

On je potom i tužio svoju tadašnju suprugu, te želeo da se utvrdi da li je dete zaista njegovo.

A šta je Una ispričala još, da li će posvetiti novu tetovažu novom dečku i kako bi reagovala kada bi srela Sergeja Pajića pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike