"Došlo je iznenada!" Suzana Mančić sa suzom u oku progovorila o pokojnoj sestri: Niko te ne pita kako si...

05.04.2023

21:54

0

Voditeljka je snimala tri emisije kada je saznala da Dušica umire

"Došlo je iznenada!" Suzana Mančić sa suzom u oku progovorila o pokojnoj sestri: Niko te ne pita kako si...
Suzana Mančić - Copyright 24sedam/N.V.

Voditeljka Suzana Mančić pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju u Belom dvoru, gde se osvrnula na predstojeće praznike, pa priznala da je od izuzetne važnosti da se poznati i uticajni ljudi okupe na događajima.

Suzana se nedavno suočila sa bolnim gubitkom, kada joj je preminula sestra Dušica, a sada se prisetila nje i priznala kako se nosila sa teškim gubitkom koji ju je zadesio iznenada.

Uprkos životnim nedaćama, Loto devojka je imala prepoznatljivi osmeh na licu, nakon čega je otkrila i razlog zbog kog je uvek dobro raspoložena.

ATAImages/ A.A.
Suzana Mančić

- Mnogo smo svi imali gubitaka u proteklom periodu. Došlo je iznenada, mora čovek sa tim da se nosi. Naša je profesija takva, mi koji smo ispred kamera, niko te ne pita kako se osećaš, ti moraš da odradiš tvoj posao. Ja volim ljude, to je jedini razlog zbog kog sam dobro raspoložena i nasmejana - rekla je Suzana.

Inače, voditeljka je u teškim trenucima morala da radi sa saznanjem da joj je sestra na samrti, a kao pravi profesionalac snimila je čak tri emisijie, dok joj je, kako kaže, duša plakala.

Podsetimo, Suzana Mančić je nedavno progovorila i o famoznom eksplicitnom snimku koji je obelodanjen 2005. godine. Priznala je da je zbog toga mnogo patila, pa otkrila šta se dešavalo u njenom domu dok je javnost "ispirala usta".

ATAImages/Milan Maričić
Suzana Mančić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike