Ćerka Suzane Mančić se udala za 20 godina starijeg biznismena: Usledio misteriozni šok obrt koji je sve promenio!

02.04.2023

11:37

0

Voditeljka je bila ljuta na Teodoru samo zbog jednog

Ćerka Suzane Mančić se udala za 20 godina starijeg biznismena: Usledio misteriozni šok obrt koji je sve promenio!
Suzana Mančić - Copyright ATA Images/ Matej Stanisavljević

Život čuvene "Loto devojke" Suzane Mančić decenijama je pod svetlima reflektora, a svi njeni privatni i poslovni poduhvati oduvek su bili tema javnosti širom regiona.

Mančićeva ima dve ćerke, a kada se starija Teodora 2015. godine udala, vest je odjeknula kao bomba jer je pred oltar stala da dve decenije starijim izabranikom iz Austrije.

O tom venčanju se dugo pričalo, jer ni po čemu nije bilo tipično za ove prostore. Naime, Suzanu je najviše pogodilo to što nije prisustvovala ovako bitnom trenutku u životu svoje ćerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK (@natalija_kunic)

Udala se u Las Vegasu

Ćerka Suzane Mančić udala se za austrijskog biznismena Franca udala u Las Vegasu. Franc je od nje stariji čak dvadeset godina, a svadbena ceremonija bila na posebno odabranoj destinaciji sa izvesnom temom.

Teodorin suprug pojavio se u crvenom sakou prekrivenom šljokicama, dok je mlada nosila atraktivnu, usku venčanicu.

Razvela se i vratila u Srbiju

Franc i Teodora su tri godine živeli u braku punom uživanja, na relaciji San Francisko - Beč, a onda je ćerka Suzane Mančić odlučila da od života ipak želi nešto sasvim drugo, te je stavila tačku na brak i vratila se u srpsku prestonicu.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Suzana Mančić

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - ispričala je Teodora za "Gloriju" pre dve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK (@natalija_kunic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike