Saša Matić uz Dragana J. Vučićevića nakon odlaska u zatvor: Poslao mu snažnu poruku i bezrezervnu podršku!

04.04.2023

18:35

0

Autor: M.M.

Folker se nada da će ova situacija samo očvrsnuti novinara

Saša Matić uz Dragana J. Vučićevića nakon odlaska u zatvor: Poslao mu snažnu poruku i bezrezervnu podršku!
Saša Matić i Dragan J. Vučićević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Odlazak glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Informer", Dragana J. Vučićevića, na odsluženje zatvorske kazne diglo je veliku prašinu i šokiralo javnost, a naročito njegove prijatelje sa javne scene.

Vučićević je krivično osuđen zbog iznošenja uvredljivih tvrdnji o Jugoslavu Ćosiću na svom Tviter nalogu, na šest meseci zatvorske kazne koju je započeo u ponedeljak u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Osim toga, Dragan je najavio štrajk glađu po ulasku u zatvorsku ćeliju ukoliko se ne ispune njegovi zahtevi, da se obavi revizija sudskog postupka i dekriminalizaciju uvrede.

M. M./ATAImages
Dragan J. Vučićević

Pored raznih političara i brojni pevači sa estrade pružili su javnu podršku Vučićeviću, a nakon Ane Nikolić, Ace Lukasa, Cece Ražnatović i Miroslava Ilića, to je učinio i folker Saša Matić koji je nedavno održao dva velika solistička koncerta u Beogradskoj areni.

Matić je iznenađen razvojom situacije, a nada se da će Dragan iz čitave priče izaći samo jači.

- Dragi moj prijatelju, saradniče, komšija, želim ti pre svega dobro zdravlje. Želim da iz ove cele situacije izađeš još čvršći, jači i da ostaneš dosledan sebi, kao što si uvek bio. Ja sam uvek od strane tebe i tvojih ljudi iz lista Informer imao podršku u karijeri i u životu. Želim da ti kažem da imaš moju bezrezervnu podršku i možeš da računaš na mene 24 sata - poručio je Saša Matić, prenosi Informer.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike