Glišić: Poštenim ljudima kao što je Dragan nije mesto u zatvoru! Ovo je velika nepravda!

03.04.2023

12:51

0

"Podrška u borbi za istinu, sloboda za Vučka"

Glišić: Poštenim ljudima kao što je Dragan nije mesto u zatvoru! Ovo je velika nepravda!
Copyright TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ 24sedam/Goran Sivački

Predsednik izvršnog odbora SNS-a, Darko Glišić, podigao je svoj glas i dao podršku u borbi za istinu, za koju se bori glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević - istinu zbog koje je osuđen na zatvorsku kaznu.

O sramnoj presudi, koju je Vučićević dobio zbog tvitova o novinaru i nekadašnjem direktoru Televizije N1 Jugoslavu Ćosiću i odlasku u zatvor, govori se danima, a sada su mnogi reagovali na to, među kojima je i Glišić.

- Do poslednjeg trenutka sam se nadao da će se zaustaviti progon Dragana J. Vučićevića i da neće doći do njegovog odlaska u zatvor. Poštenim ljudima kao što je Dragan nije mesto u zatvoru. Ovo je velika nepravda koja je učinjena prema njemu i Dragan J. Vučićević je danas simbol poštenog i odgovornog novinarstva. Podrška u borbi za istinu, sloboda za Vučka -  rekao je Glišić. 

Podsetimo, Dragan J. Vučićević, glavni urednik dnevnog lista Informer, danas je otišao na izdržavanje zatvorske kazne zbog verbalnog delikta. Vučićević je dobio kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog dva tvita koja je uputio novinaru i nekadašnjem direktoru televizije N1 Jugoslavu Ćosiću, kao i "uvredljivog tvita" novinarki N1 Žaklini Tatalović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike