Miroslav Ilić veruje u odluke Dragana J. Vučićevića! Pružio mu podršku nakon odlaska u zatvor: Pravo nije isto što i pravda!

03.04.2023

23:07

1

Autor: M.M.

Godinama su prijatelji i saradnici

Miroslav Ilić veruje u odluke Dragana J. Vučićevića! Pružio mu podršku nakon odlaska u zatvor: Pravo nije isto što i pravda!
Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer", Dragan J. Vučićević, danas je otišao na odsluženje šestomesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog tvitovanja o novinaru i nekadašnjem direktoru jedne televizije, Jugoslavu Ćosiću.

Brojne poznate ličnosti su pružile podršku Vučićeviću, a celokupna javnost šokirana je razvojem događaja.

Sada se nakon Cece Ražnatović, Ace Lukasa i Mire Škorić oglasio i legendarni pevač narodne muzike Miroslav Ilić, koji nije krio da veruje u odluke dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Dragana Vučićevića.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Slavuj iz Mrčajevaca nije želeo da komentariše odluku suda, ali se setio jedne priče iz svog života i objasniom da pravo nije isto što i pravda.

- Poznajem Dragana 20 godina, on je moj drug, bio mi je medijski pokrovitelj “Kupusijade” i ja verujem u njegove odluke. On je ozbiljan čovek, verujem da zna šta radi. Koliko sam video sud je doneo presudu u vidu novčane kazne ili zatvorske, on je odabrao ovo drugo. A što se tiče kazne od šest meseci, reći ću vam jednu stvar, moja sestra je studirala pravo i bila pravnik dugo godina, jednu od prvih rečenica koju im je profesor prava rekao je da pravo i pravda nisu iste stvari - poručio je Ilić, prenosi Inforemer.

M.M./ATAImages
Dragan J. Vučićević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike