Paris Hilton otkrila ime sina: Za nju ima važno značenje, odala počast čoveku kog je obožavala

23.02.2023

10:00

0

Ime dečaka ima veze i sa grčkom mitologijom

Paris Hilton otkrila ime sina: Za nju ima važno značenje, odala počast čoveku kog je obožavala
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Paris Hilton i njen suprug Karter Reum su krajem januara postali roditelji dečaka, a sada je napokon otkriveno i njegovo ime.

Paris je otkrila da se njen sin zove Feniks Baron Hilton Reum.

Feniks se, inače, vezuje za grčku mitologiju i predstavlja pticu koja se diže iz pepela bolja i snažnija svaki put. Ovo je inače sve popularnije ime u SAD za dečake, a rangira se među 200 najboljih.

Profimedia
Paris Hilton i Karter Reum

Paris Hilton je otkrila da je ovo ime smislila pre 10 godina. U svom podkastu pročitala je i odlomak iz svojih memoara, u kojem je objasnila zašto joj se ovo ime toliko dopalo.

- Na to ime sam se odlučila pre mnogo godina, kada sam istraživala gradove i države na karti i tražila nešto što će ići uz Pariz i London - pročitala je Paris, pa dodala:

- Feniks je ime koje u pop kulturi ima dobre reference, ali najbitnije je da je to ptica koja se diže iz plamena i ponovo leti. Želim da moj sin odraste znajući da se katastrofe i trijumfi događaju kroz naš život. I to treba da nam da nadu za budućnost.

Profimedia
Paris Hilton i Karter Reum

Ona je otkrila i da je srednjim imenom sina želela da oda počast njenom dedi Baronu Hiltonu.

- Uvek je bio moj mentor. Ugledala sam se na dedu veoma, bili smo bliski i nedostaje mi svakog dana. Zaista sam želela da mu odam počast tako što će moj prvi sin noisti njegovo ime - rekla je Paris.

Kako se pisalo, Paris i Karter Reum su sina dobili uz pomoć surogat majke, a ona je priznala da nedelju dana nije nikome javila da je dobila dete, jer je želela da bude sama sa suprugom i njihovim naslednikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike