Muž Paris Hilton već ima dete koje je samo jednom video: Ima 10 godina, a od bogatog oca - dobija pare i ništa više!

26.01.2023

06:45

0

U prethodnoj vezi, bruje tamošnji mediji, Karter Reum dobio je ćerku

Muž Paris Hilton već ima dete koje je samo jednom video: Ima 10 godina, a od bogatog oca - dobija pare i ništa više!
Paris Hilton i Karter Reum - Copyright Profimedia

Paris Hilton i Karter Reum ostvarili su se u ulozi roditelja. Dobili su dečaka uz pomoć surogat majke, a čuvena bogatašica pohvalila se nedavno tim povodom na društvenoj mreži Instagram, pa istakla uz emotivnu fotografiju kako je „sinčić već neopisivo voljen".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

U jeku tih priča, međutim, u pojedinim tamošnjim medijima se pojavio podatak da Reum iz prethodne veze već ima „jedno tajno dete" od 10 godina. Ta devojčica, međutim, s dobrostojećim ocem nema nikakav odnos. Navodi se da ju je samo jednom video od rođenja i da je otad tek finansijski podržava.

Dobio ju je s Lorom Belizi, rijaliti zvezdom koju je javnost upoznala u okviru šoua „Secrets of Aspen" na VH1 programu, ali i kao nekadašnju devojku Mela Gibsona.

- Ljudi kojima je ovo važno, sve ovo i znaju već čitavu deceniju - priča dalje insajder za „Page Six", naglašavajući da sadašnji muž Paris Hilton zaista izdržava pomenutu „tajnu naslednicu".

- Nemaju onaj pravi, tradicionalan odnos tate i ćerke, ali finansijski je tu za nju još otkako se rodila.

Izvori dalje objašnjavaju, međutim, kako je devojčici bilo posebno teško pošto je saznala da je njen otac s Paris Hilton „stao na ludi kamen".

- Ona želi da su njih dvoje bliski. Kada je videla tekstove o njemu i Paris i tome kako žele da osnuju porodicu, nije joj bilo pravo, jer se osećala odbačeno.

Paris Hilton i Karter Reum, Profimedia
 

„Mirror" je kontaktirao Karterove predstavnike akonto čitave priče, međutim odgovora i dalje nema. Trenutno, on uživa u ulozi tate jednog dečaka, kog je dobio s Hiltonovom. Njegovo ime još uvek nije otkriveno za javnost.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike