Paris Hilton otkrila detalje zlostavljanja Harvija Vajnstina: Bila sam mlada, nasrnuo je na vrata!

27.02.2023

07:43

0

Ona će 14. marta objaviti svoju autobiografiju u kojoj će detaljno ispričati sve

Paris Hilton otkrila detalje zlostavljanja Harvija Vajnstina: Bila sam mlada, nasrnuo je na vrata!
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Paris Hilton nedavno je priznala da se našla u neprijatnoj situaciji s bivšim holivudskim producentom Harvijem Vajnstinom, koji je optužen za silovanje. Kako je otkrila, incident se dogodio na filmskom festivalu u Kanu 2000. godine, kada je Paris imala svega 19 godina.

- Bila sam na ručku sa svojom prijateljicom, on je došao do stola i pitao me želim li da budem glumica našta sam ja odgovorila da stvarno želim. Tada sam još bila tinejdžerka tako da sam bila impresionirana njim. Zatim mi je objasnio da bi trebali da imamo sastanak i da mogu da dođem u njegovu sobu kako bi pročitala scenario. Ja jednostavno nisam htela, nisam otišla - ispričala je Paris.

Ipak, s njim se suočila i dan kasnije...

Profimedia
Harvi Vajnstin

- Otišla sam u kupatilo, a on je krenuo za mnom vičući mi "Želiš biti zvezda?!". Pokušao je da otvori vrata, lupao je po vratima, nisam htela da otvorim. Došlo je osiguranje i doslovno ga odvelo, a on se bunio i govorio: "Ovo je moja zabava!", poludeo je. To me je uplašilo i izbezumilo - govori Hilton.

Vajnstinov pi-ar menadžer je demantovao njenu priču i za novine The Independent istakao da se tako nešto nikada nije dogodilo.

- Harvi mi je rekao da se ovo nikada nije dogodilo. Nikada nije vikao na nju i nikada je nije pratio. Oduvek se odnosio prema Paris Hilton s najvećim poštovanjem i ljubaznošću i uvek je verovao da su imali srdačan odnos. Rekao je da ona, nažalost, pokušava da uđe u aktualni novi ciklus koristeći njegovo ime s još jednom „kreativnom pričom”. Šteta što je previše prikladno i naizgled popularno da bi se to samo izgovorilo bez ikakvih dokaza i samo je pušteno kao da kleveta više nije važna. Harvi namerava da podnese tužbu za klevetu.

Profimedia
Paris Hilton

Inače, Paris Hilton će uskoro, 14. marta, objaviti svoju autobiografiju "Paris: The Memoir". U njoj će otkriti detalje iz svog života koje do sada niko nije znao.

Podsetimo, Harvi Vajnstinu su pre nekoliko dana produžili zatvorsku kaznu za još 16 godina, nakon što je prethodno bio osuđen za seksualno zlostavljanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike