Glumicu terali da spava sa Leonardom Dikaprijem zarad uspeha u karijeri: Imala sam samo 19 godina!

10.02.2023

18:23

1

Mišu Barton je savetovao tadašnji menadžer

Glumicu terali da spava sa Leonardom Dikaprijem zarad uspeha u karijeri: Imala sam samo 19 godina!
Leonardo Dikaprio i Miša Barton - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio ponovno u žiži javnosti, nakon što je početkom februara ove godine 'uhvaćen' u društvu devetnaestogodišnje manekenke Eden Polani

O njihovoj romansi se spekuliše danima, a Leonardo je ove navode svetskih medija ubrzo i demantovao, a sada je zbog druženja s 29 mlađom manekenkom u javnost ponovno isplivao skandal od pre 18 godina, kad je, tadašnja glumica u usponu, Miša Barton, izjavila da su joj tražili da spava s njim za 'dobrobit svoje karijere', piše Daily Mail.

Profimedia/Instagram/edenpolanii
Leonardo Dikaprio i Eden Polani

Miša Barton je tada bila na vrhuncu karijere, glumila je u tinejdžerskoj drami. S tadašnjim menadžerom je bila u Malibuu kada je videla Leonarda Dikaprija na snimanju. 

U to vreme, Dikaprio je izašao iz šestogodišnje veze s supermodelom Žizel Bindšen (42).

- Za dobrobit svoje karijere, idi i spavaj s tim čovekom - rekao je Kreg tada mladoj glumici koja mu je odgovorila da nije zainteresovana za odnose sa starijim muškarcima. 

- Pa zar Leo nema 30 godina, ili tako nešto? - odgovorio joj je. 

Podsetimo, Leonardo Dikaprio poznat je po svojim izletima sa mlađim devojkama. U avgustu 2022. godine prekinuo je četvorogodišnju vezu s Kamilom Moron i zatim postao glavna tema na društvenim mrežama. Naime, mnogi su tada pisali da je Leonardo raskinuo s glumicom jer je dva meseca ranije napunila 25 godina.

S godinama, kako je Leonardo menjao devojke, pratioci su primetili da glumac ima tendenciju da izlazi samo s devojkama koje imaju 25 ili manje godina.

- Nema pouzdanijeg fenomena na ovoj planeti od toga da Leonardo Dikaprio raskida sa svojom devojkom do njene 25. godine. Statistike ostavljaju bez daha - našalio se tada korisnik Tvitera.

Profimedia
Leonardo Dikaprio

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike