Pobeda mu izmakla za dlaku, a Aleksandar sada posebnim povodom okupio ceo "Grand": Ceca i Viki privukle posebnu pažnju! (FOTO)

03.04.2023

21:05

0

Mentor Đorđe David nije krio ponos zbog svog kandidata

Pobeda mu izmakla za dlaku, a Aleksandar sada posebnim povodom okupio ceo "Grand": Ceca i Viki privukle posebnu pažnju! (FOTO)
Aleksandar Josifovski, Ceca Ražnatović i Viki Miljković - Copyright 24sedam/M.G.

Pevač Aleksandar Josifovski je, kada se takmičio u "Zvezdama Granda", zauzeo visoko drugo mesto, a večeras je u jednom prestoničkom restoranu okupio svoje najmilije, ali i brojne kolege sa estrade kako bi predstavio novu pesmu "Puste noći". Ranije, bio je u timu rokera Đorđa Davida, pobeda mu je "za dlaku" izmakla, no to ga nikako nije omelo u nameri da nastavi svoju muzičku karijeru.

On je na promociji numere okupio gotovo celu "Grand" produkciju. Među zvanicama našli su se Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Đorđe David, Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta, Milan Topalović Topalko, Saša Popović, Isak Šabanović... Što vas sve čeka u galeriji u nastavku teksta. Kume su, inače, privukle veliku pažnju kada su ušetale u lokal s pobednikom takmičenja, Nerminom Handžićem. Svi zajedno, naime, pojavili su se da podrže Aeksandra. 

Ono što je posebno interesantno je da se u njegovom novom spotu pojavljuje nekadašnja voditeljka talent-šoua u kom se Josifovski  proslavio, Sanja Ćulibrk.

 

24sedam/M.G.
Sanja Ćulibrk

Takođe, ona mu je i oko jednog dela teksta bila od velike pomoći.

- ...Ovo je pesma koju je uradio kompozitor Grigor Koprov, dosta poznato ime, radio je i s Tošetom (Proeskim). Sanja je napisala deo teksta, vrlo značajan, a i glumi u spotu - nabrajao je Aleksandar pred okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Članovi žirija „Zvezda Granda" s velikom su pažnjom poslušali numeru Josifovskog. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike