„Snežana nije dobro, skandal je teško podnela..." Đorđe David o Đurišićevoj, aferi „mito", pa ozloglašenim Vukadinovićima!

28.02.2023

14:50

0

Roker smatra da ovako nešto može da priredi samo neko ko ne zna sportski da se nosi s porazom

„Snežana nije dobro, skandal je teško podnela..." Đorđe David o Đurišićevoj, aferi „mito", pa ozloglašenim Vukadinovićima!
Đorđe David - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Afera „mito" u „Zvezdama Granda" još uvek traje i, prema rečima rokera i člana žirija čuvenog talent-šoua Đorđa Davida, pevačici Snežani Đurišić zbog toga uopšte nije dobro. Optužbe kandidata Dušana Vukadinovića i njegove majke veoma su joj teško pale, a muzičar naglašava kako je ovako nešto mogao da priredi samo neko ko ne zna sportski da se nosi s porazom.

Podsetimo, Vukadinovići su u Đurišićevu uperili prstom da je, navodno, tražila novac ne bi li kandidat kom je bila i mentorka prošao dalje u šouu. Ovo je mnoge ostavilo bez reči, posebno pevačicu i njene kolege iz žirija, koji već izvesno vreme ponavljaju da je to daleko od istine, te da ih čitava priča i više nego vređa.

Đorđe David, Printscreen YouTube/Grand Online
 

Govoreći na tu temu za domaće medije, Đorđe nije propustio i da se na neki način dotakne Dušanove majke, koja ne odustaje „od borbe da zaštiti svoju porodicu i sebe u svemu ovome", ali tvrdeći sve suprotno bez pardona.

„Neka im je Bog u pomoći!"

- Žao mi je Snežane, a debile ne mogu da komentarišem. Bolesne roditelje, koji svoje projekcije neostvarenih životnih snova projektuju na svoju decu, koja su pritom talentovana, pa od njih naprave idiote i još ta deca poveruju roditeljima da bolje znaju... Nek' im je Bog u pomoć - izjavio je on, pa dodao kako se Snežana Đurišić drži u svemu što se dešava.

- Snežana nije dobro, sve ovo je jako teško podnela, jer optužiti nekoga ko je ozbiljne pare u životu napravio da traži pare, to može samo neko ko ne može da se pomiri sa porazom na sportski način - zaključio je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike