Vicešampion "Zvezda Granda" o borbi sa alkoholom: Đorđe David mi je spasio život i karijeru!

27.06.2022

14:17

0

Autor: Marija Mitić

Roker je zbog ovog kandidata plakao kao kiša u polufinalu

Vicešampion "Zvezda Granda" o borbi sa alkoholom: Đorđe David mi je spasio život i karijeru!
zvezde_granda_25062022_128 - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandar Josifovski, iz Severne Makedonije, u ovogodišnjem takmičenju "Zvezde Granda" osvojio je visoko drugo mesto. On se do samog kraja borio sa Nerminom Handžićem koji je naposletku i osvojio trofej, a kako kaže, ni sam nije verovao da će pevač rok muzike, poput njega, kao i prošle godine, postati vicešampion.

 - Ja sam zadovoljan kako je sve ispalo, još ne mogu da verujem da se ovo desilo. Nisam očekivao toliki broj glasova. Ja sam se iznenadio kada sam čuo, hvala svima. Desilo se nešto što je za mene ekstra, baš se tako osećam, pošto se kao predstavnik roka nisam nadao ovome -  priča  Aleksandar i tvrdi da mu nije krivo što nije pobedio:

 - Od prvog kruga sve do sada zajedno smo se borili. Čestitam Nerminu i nisam razočaran, osećam se kao da se meni desilo isto. Meni je sasvim dovoljno bilo što sam tu, na stolici pored, za mene je jedan veliki uspeh i hvala svima na podršci.

 

 

Aleksandar se pre ovogodišnjeg takmičenja dugo borio sa alkoholizmom, a u odvikavanju od alkohola veoma mu je pomogao njegov mentor Đorđe David. Kako kaže, prezahvalan mu je i smatra da je imao veliku ulogu i uticaj da prestane sa ovim porokom.

 - Desile su se neke stvari u mom životu, ali sada je sve okej i kul. Ja sam uspeo to da pobedim zajedno sa njim i mojom porodicom i svakome ko ima neki takav problem savetujem da treba da ga reši jer je bolje ovako, bar da se ima kontrola. On je uticao na to donekle i spasao mi život i karijeru, imao je veliku ulogu u tome - priznao je on za Novu.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Đorđe David

Podsetimo, kada je Aleksandar Josifovski prošao u finale, Đorđe David je plakao od sreće i tom prilikom otkrio šta se krije iza njihovog velikog prijateljstva.

- Ove sezone kad sam ga vratio imao sam samo jedan uslov a to je da primi blokatore i da zaboravi na alkohol, na šta je pristao. Ti produkciji dođeš milion dolara a meni 100 hiljada za svu muku koju si mi priredio - ridao je Đorđe sve vreme, a žiri je zbog njegovih reči ostao nem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike