Majka Džejle Ramović je prava bomba: Internet gori zbog fotografija zanosne plavuše! (FOTO)

31.03.2023

21:14

0

Editine objave izazivaju lavinu komplimenata

Majka Džejle Ramović je prava bomba: Internet gori zbog fotografija zanosne plavuše! (FOTO)
Džejla Ramović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mlada pevačica Džejla Ramović proslavila se učešćem u talent-šou programu "Zvezde Granda" gde je i odnela pobedu, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom, a iako nije preterano aktivna u javnom životu, pevačica niže hitove.

Zbog obaveza na fakultetu u Barseloni, Džejla teško usklađuje posao i učenje, a na društvenim mrežama je vrlo aktivna, te neretko podeli i uspomene sa svojom majkom Editom Ramović.

Javnost je iznenađena izgledom Džejline majke, a sudeći po atraktivnom mladalačkom nošenju, mnogi bi rekli da joj je starija sestra. Edita ima istančan ukus za modu, a neretko i zaseni svoje tri ćerke Lejlu, Šejlu i Džejlu.

Tri sestre su lepotu i dobru genetiku nasledile od majke, a kako Edita izgleda, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Editine fotografije na Instagramu neretko izazovu lavinu komplimenata poput: "Svaka vam čast za stil, prelepo ste obučeni i prelepo izgledate", "Lepa i zgodna žena", "Neverovatno dobro izgledate", "Kakva žena", a to su samo neki od komentara koji se redovno nižu ispod Editinih objava.

Inače, pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nedavno je operisala koleno, a potom i obavestila javnost o svom zdravstvenom stanju nakon intervencije.

- Iza kulisa, u svakom smislu. Rešila sam problem koji vučem već godinama unazad. Operacija kolena - gotova! - napisala je Džejla Ramović na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages
Džejla Ramović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike