Sandra Afrika slavi 35 rođendan! Na estradi je više od decenije, a znate li kako je dobila nadimak? „Marina Tucaković me je krstila!"

01.04.2023

00:31

1

Najpre joj se to nije baš dopadalo, ali vremenom se navikla

Sandra Afrika slavi 35 rođendan! Na estradi je više od decenije, a znate li kako je dobila nadimak? „Marina Tucaković me je krstila!"
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Prodanović je danas, 1. aprila, napunila 35 godina. Na estradi je aktivna od 2007, a javnosti je poznata kao Sandra Afrika, što joj najpre nije prijalo.

Marina Tucaković svojevremeno „ju je krstila" u Afriku, objasnila je bila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja pevačica, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

 

 

- Zezam se, kažem: „Marina Tucaković me krstila", ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove „Afrika". Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom „Afrka" i onda je bilo ono - je l' može od „Sandre, Afrika..." i, tako me je publika nazvala - objašnjavala je ona.

Sandra Afrika - i tako je ostalo

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

- Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: „Ovde Sandra" i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: „Pa mala, crna, znaš"... „Ma reci Afrika" i ja kao: „Pa dobro, Sandra Afrika ovde" - smejala se pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike