Sandra Afrika imala još jednu plastičnu operaciju: Moje grudi su zahtevale da budu veće!

26.10.2022

11:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je progovorila i o emotivnom statusu

Sandra Afrika imala još jednu plastičnu operaciju: Moje grudi su zahtevale da budu veće!
Sandra Afrika - Copyright Instagram printscreen/sandraafrika

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, treći put operisala je grudi, a ovog puta ih je i dodatno uvećala. Kako kaže, "njene grudi su zahtevale da budu veće", ali će na ovom broju stati.

- Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi, ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam - počela je Sandra koju su pripadnici sedme sile zatim upitali o emotivnom statusu. Ona ne krije da je sama i da priželjkuje da joj se desi ljubav. 

 - Slobodna sam. Nadam se da neće još dugo biti tako i da će se promeniti, ne može konstantno da bude loše. U spotu za novu pesmu sam probala da se udam, pa nije uspelo. To samo u pesmi kažem da ne želim brak, nije svaka pesma autobiografska. Želim naravno, i brak i da se ostvarim kao majka, to je prirodno i doći će jednog dana.

Instagram printscreen/sandraafrika
Sandra Afrika

Inače, pevačica je u aprilu ove godine doživela veliki stres, kada ju je napao muškarac iz Hrvatske, koji ju je dugo uhodio, a ona sada kaže da nije zbog toga obazrivija nego ranije.

 - Nisam pažljivija, isto funkcionišem kao i pre, nema potrebe za obezbeđenjem. Taj period sam prevazišla, prošlo je, sleglo se. Tada mi je stvarno bio haos u glavi i plašila sam se mnogo više, bila sam pod lekovima tih nekoliko dana, ali nije bilo potrebe ni za kakvu pomoć. Kako vreme odmiče jednostavno zaboravljaš, život ide dalje - kaže pevačica i priseća se kako se završio ovaj slučaj te šta se desilo sa progoniteljom. 

 - On je prebačen u Hrvatsku, bio je u zatvoru dva, tri meseca. Dečko nije psihički kako treba, zaboravila sam koju dijagnozu ima. Dali su mu adekvatno lečenje, rekli su da mu je dosta bolje, i to se videlo. Na suđenju je bio njegov otac, kojem sam prišla i zamolila ga da povede računa o svom detetu. Moglo je da se desi nešto mnogo gore. Mora da bude pod nadzorom. Ima zabranu prilaska i ne može da uđe u Srbiju - zaključuje Sandra Afrika za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike