Dragana Mitar žestoko ponizila Sandru Afriku: Propala pevačice, pozajmiću ti pare!

27.03.2023

17:08

0

Sukob rijaliti učesnice i pevačice se, izgleda, nastavlja

Dragana Mitar žestoko ponizila Sandru Afriku: Propala pevačice, pozajmiću ti pare!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica koja je pre skoro deceniju i više stekla popularnost kao plesačica folk pevača MIleta Kitića, Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, u nimalo pomirljivom tonu prokomentarisala je navode da je prošle godine operisan nos rijaliti učesnice Dragane Mitar, navodno, finansiran od strane njenog bivšeg dečka, Aleksandra Moskovljevića Mikiše.

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Afrika

Naime, Sandra se ranije tokom dana osvrnula na pomenute glasine, a Dragana joj je sada u svom stilu odgovorila:

- Moj nos nije platio Mikiša. Imam sasvim dovoljno da mogu sama sebi finansirati svoje prohteve. Ne znam što je toliko boli moj nos?! Ako joj treba, ako hoće i ona da nešto operiše, nije problem, pozajmiću joj pare. Možemo čak i zajedno da uđemo u posao, da zajedno gradimo - našalila se Dragana, pa zaključila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mitar

- Ne bih se bavila pevačicama sa propalim karijerama. Neka brinu one o sebi, nek se bave sobom, a ne mnome i mojim nosem. Eto, toliko nastupa i obaveza imaju da stignu da isprate sve u mom životu - zaključila je Dragana za Pink.rs.

Podsetimo, Dragana je svojevremeno dovođena u vezu sa Mikišom, estradnim menadžerom, a tokom leta su se i družili na njegovoj i Sandrinoj jahti. Nakon toga su njegove privatne prepiske sa Draganom dospele u javnost, te dodatno podgrejale spekulacije da je među njima nešto više od pukog "druženja".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike