Zoran Marjanović u zatvoru piše pesme, a neki pevači bi bez obzira na presudu za ubistvo ponovo sarađivali sa njim: Napravio mi je megahit!

20.10.2022

19:52

0

Autor: Marija Mitić

Pojedini se ipak ne bi upuštali u ponovnu saradnju sa njim

Zoran Marjanović u zatvoru piše pesme, a neki pevači bi bez obzira na presudu za ubistvo ponovo sarađivali sa njim: Napravio mi je megahit!
zoran marjanović indi sandra - Copyright 24sedam/Antonio Ahel ATA Images

Zoran Marjanović prvostepeno je osuđen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović,  22. jula, na 40 godina robije. Zločin se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči i potresao je javnost. Poznato je da se Zoran bavio muzikom i produkcijom, a neke od najvećih hitova je napisao za naše pojedine pevače poput Tanje Savić, Indi, Sandre Afrike i drugih.

Ono što mediji sada saznaju jeste da se Zoran pisanjem pesama bavi i u zatvoru, a estrada je podeljena u mišljenju da li bi ponovo, nakon što je osuđen za svirepo ubistvo, sarađivala sa njim.

Jasna Milenković Jami 

- Zatekli ste me. Situacija je delikatna. Nas dvoje jesmo sarađivali, ali indirektno. Preko pokojnog Saše Miloševića smo napravili saradnju, koja je bila izuzetna, a s obzirom na to da je Jelena bila prisutna, to se pretvorilo u druženje. Zbog njene sudbine malo mi je nezgodno o tome da pričam i trenutno da razmišljam na tu temu - bila je neodlučna Jami.

Branka Sovrlić

 - Meni je uradio jedan aranžman za pesmu koju sam ja napravila. Tada sam upoznala i Jelenu. Ljudima koji pogreše treba pružiti šansu, ako se dogodi da pogreše i da ta greška može da se ispravi. Međutim, ovo je stravična situacija i zato s njim poslovno ne bih mogla da sarađujem - poručuje Sovrlićeva.

Youtube screenshot, code Commune
Jelena Marjanović

Ivan Kukolj Kuki

 - Sve to što se desilo je strašno da bi bilo licemerno da nas dvojica nastavimo saradnju kao da se ništa nije desilo. Imam svoje mišljenje o toj brankaporodici koje bih zadržao za sebe. Zoran mi je napravio pesmu za festival "Koštaš me", na kojoj mi je upravo pokojna Jelena pevala demo-snimak. Sve me to veže za neke trenutke - kaže pevač.

Beki Bekić

- Naša saradnja je bila slučajna. Zoran je aranžman pravio za jednu pesmu, a ja sam autor. Nisam ja u tom filmu - kratko je rekao Beki. 

Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi žele da sarađuju sa Zoranom.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Aradinović Indi

- Naravno da bih sarađivala sa Zoranom ukoliko mi ponudi hit, ipak je on čovek koji mi je uradio prvu pesmu, po kojoj sam dobila i nadimak. Svi su nevini dok se ne dokaže suprotno ili ne donese konačna odluka. Ja u to ne bih ulazila, mene samo posao zanima - kaže Sandra, a Indi se slaže s njom.

- Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit "Bato, bre". Nisam u fazonu da ne bih - poručila je Indi za Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike