Sandra Afrika otkrila detalje presude, pa razgovora s ocem svog napadača! „Na terapiji je, nadam se da će je se i držati"

01.07.2022

20:35

0

Tridesetogodišnjak ju je najpre uznemiravao, uhodio, te joj pretio da će je zaklati ukoliko mu se ne javi

Sandra Afrika otkrila detalje presude, pa razgovora s ocem svog napadača! „Na terapiji je, nadam se da će je se i držati"
Screenshot_1 - Copyright Printscreen / Instagram / Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika je krajem aprila doživela veliku neprijatnost u jednom restoranu u Novom Beogradu, kada ju je posle godinu dana uznemiravanja i uhođenja napao muškarac (30). On je tada bio uhapšen i u pritvoru je, prema napisima, bio sve do danas, kada je i završeno suđenje povodom čitave drame.

Sandra presudu, kako je objasnila, nije sačekala do kraja jer je poslovno morala da otputuje, ali je u oglašavanju za „Pink.rs" iznela detalje i razgovora s ocem mladića koji je joj je bio i pretio da će je zaklati ukoliko mu se ne javi.

„Rekla sam da neću krivično da ga gonim jer je bolestan"

- Bila sam danas na suđenju, ali nemam ni ja informaciju koja je tačno presuda, jer sam bila od devet tamo, a presuda je tek oko 13 sati trebalo da bude doneta... Nisam je sačekala, jer imam nastup večeras i trebalo je da putujem. Ja sam se izjasnila da ne želim krivično da ga gonim, jer je on bolestan. Ukoliko ne bude ispoštovao lečenje, onda će ga odvesti na lečenje u zatvorsku bolnicu... Zvaću u ponedeljak da vidim koja je presuda, ali mislim da je to obavezno lečenje s tim da ako se ne pojavi na jednoj terapiji, odmah ide u zatvor, gde će nastaviti lečenje - objašnjava Afrika.

 

 

Na pitanje da li je on imao neku zvaničnu dijagnozu pre nego što ju je napao, odgovorila je:

- Njegov otac mi je rekao da oni pre ovoga nisu znali... Ali onda kad su ga uhapsili, onda mi je objašnjavao da je on za lečenje. I na suđenju je rekao isto nešto kao: „Mi znamo da je on opsednut Sandrom"... On je dva i po meseca bio u pritvoru, lečio se ovih dva meseca i rekli su da ide ka boljem, ima terapiju, razgovore sa lekarima, pije lekove i vidi se napredak... Sa tom terapijom je okej. Rekla sam i njegovom ocu da je očigledno da je njemu uz terapiju bolje.

Svakako, nije joj bilo lako.

- Prvih par dana mi je bilo baš teško, ali sam shvatila da je on u zatvoru i bilo mi je okej. Ne želim ni da razmišljam u tom smeru, želim da verujem njegovom ocu i da će ispoštovati to lečenje. Jer i da ga zatvore, ne može ceo život provesti u zatvoru, kad-tad mora da izađe i šta onda? Mislim da je za sve bolje da on prima adekvatnu terapiju i da se leči i želim da verujem da će tako i biti - zaključila je Sandra za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike