Milena Ćeranić trpela prozivke na račun fizičkog izgleda: Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina!

30.03.2023

23:01

0

Pevačica ističe da nikada ne bi ugradila silikonske implante

Milena Ćeranić trpela prozivke na račun fizičkog izgleda: Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina!
Milena Ćeranić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milena Ćeranić nedavno se novom pesmom vratila na javnu scenu, a njeni priznanje o romansi sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem diglo je veliku prašinu na estradi.

Milena je sada progovorila i o svom fizičkom izgledu, pa priznala da su je mnogi savetovali da operiše nos, međutim, ona nikad nije robovala trendovima, te je vešto izbegavala estetske korekcije.

- Ništa na sebi nisam radila iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne... Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni - kaže Milena.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Milena Ćeranić

Pevačica je potom priznala da li je zadovoljna svojim fizičkim izgledom i da li bi nešto korigovala na telu.

- Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone - rekla je ona.-

Poznato je da brojne pevačice nastupaju u trikoima i scenskim kostimima, sa minimalno garderobe... Milena pak nije jedna od njih, a voli da istakne da karijeru nikad nije gradila na fizičkom izgledu.

- Nisam gradila karijeru na atributima, volim da nosim odela i farmerke, a kada obučem kratku haljinu, pazim da mi se nešto ne vidi... Ne volim golotinju, nikad se nisam tako slikala i takve fotke slala muškarcima. Stidljiva sam, intimne stvari treba da se dešavaju u četiri oka. Nudili su mi svojevremeno i da se fotografišem gola za novine, naravno da sam odbila - rekla je Milena, prenosi Alo.

ATAImages/ A.A.
Milena Ćeranić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike