Košarkaš godinama varao ženu sa Milenom Ćeranić: Pevačica sve priznala, a evo gde je i šta radi Vladimir Dašić danas!

20.03.2023

18:43

0

O njihovoj turbulentnoj romansi svi su brujali godinama, dok je pevačica sve uporno demantovala

Košarkaš godinama varao ženu sa Milenom Ćeranić: Pevačica sve priznala, a evo gde je i šta radi Vladimir Dašić danas!
Milana Ćeranić i Vladimir Dašić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milena Ćeranić svojim ljubavnim životom neretko intrigira javnost iako o njemu gotovo nikad ne priča u javnosti. Spekulacije o pevačicinim ljubavima su svojevremeno punile naslovne strane, a Milena je tek nedavno priznala da je imala romansu sa oženjenim muškarcem, kog je ludo volela.

Naime, Milenina velika ljubav nakon romanse sa kolegom Nemanjom Stevanovićem bio je crnogorski košarkaš Vladimir Dašić, koji je tokom romanse sa pevačicom imao suprugu, što je Ćeranićeva tek nedavno priznala.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - priznala je pevačica nedavno u emisiji "Prvi red".

Printscreen YouTube/Ami G Show
Milena Ćeranić

Njihova ljubav od samog starta intrigirala je javnost, jer je košarkaš bio oženjen kada je stupio u romansu sa pevačicom, s kojom je navodno varao trudnu suprugu.

Vladimir i Milena su vezu započeli polovinom 2011. godine na Zlatiboru, gde je on boravio zbog priprema sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos s prekidima je trajao nekoliko godina. Milena je mesecima demantovala romansu o kojoj su svi brujali, iako su ih paparaci nekoliko puta uhvatili zajedno. Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka  stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Nakon višegodišnjih ljubavnih turbulencija i pokušaja da spasu odnos, do zvaničnog raskida došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom.

Instagram printscreen/djordjino
Vladimir Dašić

Spekulisalo se da je Ćeranićeva teško podnela raskid, zbog čega se povukla iz medija, a pesmu "Barikada" koju je objavila neposredno nakon raskida s Dašićem, posvetila je toj situaciji.

Vladimir Dašić nije česta tema medija i javnosti nakon raskida sa pevačicom, te se o njegovom životu danas malo toga zna. Ono što je poznato jeste da se bivši reprezentativac i svojevremeno jedan od najperspektivnijih igrača Evrope, još uvek aktivno bavi košarkom, igra za "KK Danilovgrad" i jako mu dobro ide, dok su žene i dalje slabe na njega kao na vrhuncu karijere.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vladimir Dašić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike